Дамски кецове за пролетта

Какви дамски кецове да изберем за пролетта

Дамските кецове оглавяват класацията за най-удобни обувки. Без тях плавният преход между зимните ботуши и летните сандали не е възможен. Има обаче изключително голямо разнообразие от модели, на които можем да се спрем. Това не е случайно. С всяка година производителите стават все по-оригинални, а представителките на нежния пол все по-нетърпеливи да намерят нов любим чифт обувки.

Определени модели са по-подходящи за лятото, докато други са предназначени конкретно за пролетта и есента.

Кецовете от плат са идеални за по-топло време. Те позволяват на краката да дишат, като по този начин се избягва неприятната миризма. Ето защо жените често се спират на тях като практична лятна обувка. За пролетта обаче търговците бележат по-голям ръст в продажбите на дамски кецове от кожа.

Те не пропускат, когато вали и пазят по-топло на крака. Това ги прави разумен избор дори за по-студени дни. Разбира се, освен това най-общо разграничение, може да се направят много други. Дамските кецове се шият по начин, който да гарантира едновременно качество и красив дизайн. През последните години абсолютен хит станаха моделите на платформа. Те са любим аксесоар на по-нисичките дами, но това не означава, че не могат да се намерят и сред чифтовете на по-високите представителки на нежния пол. Белите кецове са подходящи за всеки сезон, включително и за пролетта. Те лесно се съчетават както с официален панталон, така и с по-спортни дрехи. Придават стил, а същевременно са удобни и не изморяват крака.

Чудесен избор за ежедневието, който може да обуете както на работа, така и в свободен ден. Цените често зависят от ред фактори, сред които няма как да не включим и бранда. По-известните марки гарантират за качеството на обувките си. Това ни прави склонни да платим повече, за да сме спокойни, че няма да ни се наложи да купуваме дамски кецове отново след месец.

Въпреки очарованието на светлите цветове, дамите понякога предпочитат по-тъмни нюанси за пролетта. Причината е, че пръските от дъжд или други замърсители не личат токова силно, а и се почистват по-лесно.

Добре е да имаме повече от един чифт дамски кецове за пролетния сезон. Така ще можем да ги сменяме и да изглеждаме различно всеки ден.