6 сигурни знаци, че ТЯ е привлечена от вас

Езикът на тялото и погледът ви са по-важни от разговорът при първата ви среща. Жените пускат „сигнали на привличането” за да индикират, че те са заинтересовани и одобряват да бъдете с тях. Ето кои сигнали да следите:

1. Действайте смело ако забележете, че вашата партньорка завърта или повдига главата си, за да покаже своя врат. Това е положителен знак, че тя е заинтересована от вас.

2. Също проверете нейните стъпала. Тя може да говори на един мъж, но нейните стъпала и колена ще сочат това, което или този, когото наистина искат.

3. Символично погледнато, дамската чанта е като женските полови органи. Начинът, по който жената се отнася към дамската си чанта е индикация на това, как се чувства тя относно мъжът. Ако тя държи дамската си чанта плътно прилепнала далече от него, тя се чувства притеснена и застрашена. Ако жената държи дамската си чанта на рамото или ръката си, насочена към вас, това е добър знак. Ако тя ви повери дамската си чанта, докато отиде до тоалетна, това е дори още по-добър знак.

4. Играе си с косата.

5. Отваря слабо устата си.

6. Спира по-дълго погледът си върху вас.

Това са 6-те сигурни позитивни сигнали, че тя е привлечена сексуално от вас.

One thought on “6 сигурни знаци, че ТЯ е привлечена от вас

Comments are closed.