6 причини ТЯ да не желае да прави секс?

tnjs.jpgПричина 1: Тя е прекалено заета ( с работа, тренировки, лекции, почистване на къщата, готвене).
Когато се прибере тази вечер в къщи, предложете и помощ, като така ще отнемете от нейния товар. Направете и вечеря и измийте чиниите. Кажете й,че тази вечер единственото нещо, на което има право е да си налее чаша вино и да разпуска. Бъдете сигурни ,че ще се почувства толкова обичана, ще го оцени и ще поиска в замяна да направи каквото и да е, за да Ви удовлетвори.
Причина 2: Тя мисли, че сексът е отегчителен
Правете го на различни места. Включете афродизиаците като шоколад и ягоди във вашата програма. Купете й еротично бельо или секс атрибут. Вие изберете.

Причина 3: Тя ви е ядосана
Разговаряйте с нея и спокойно я попитайте дали не правите нещо в последно време, което да я безпокои. Насърчете да бъде откровена с вас. Възможно е след като свали това, което й тежи и я обезпокоява, отново да ви огрее и да правите секс.
Причина 4: Тя не се чувства сексапилна
Насърчете я да прекарате известно време заедно, за да я поглезите. Предложете й да отидете заедно на спа център или още по-добре, направете й един дълъг и разпускащ масаж. С нещо толкова елементарно ще направите истински комплимент и ще й напомните колко привлекателна е тя за вас.
Причина 5: Тя вече не изпитва влечение към вас
Ако ви изглежда отчуждена или пък не проявява никакъв ентусиазъм когато става въпрос за вас – нейното внимание вече може да е за някой друг. Ако това е причината за липса на интимност между вас, единственото решение ще намерите в разговора помежду си и в избор на самостоятелни пътища.

Причина 6: Тя не харесва да прави секс.
Разберете дали е имала в миналото сексуални разочарования от предходни партньори, поради което да е започнала да не харесва секса. Ако това е така, може да опитате да промените нейната гледна точка и да й покажете колко приятно изживяване може да бъде това. Ако тя настоява, че просто няма същия сексуален апетит като вашия, тогава решението за това колко е важен секса за вас самия, си го взимате вие.

One thought on “6 причини ТЯ да не желае да прави секс?

Comments are closed.