6 неща да я накарате да се чувства щастлива

1. Забравете думите „Никога” и „Винаги”

Когато спорите с Нея, не използвайте нито една от тези две думи. Тези думи наливат масло в огъня. Вместо тях използвайте думи като „Понякога” или „Чувствам” или „Бих искал”. Но между другото думите „Никога” и „Винаги” са великолепни, когато й правите комплименти, като „Никога не си спирала да ме впечатляваш” или „Винаги съм се забавлявал в твоята компания”.

 

2. Смейте се на шегите й

Едно от най-топлите неща, които един човек може да направи за друг е да се смее на шегите му. Много партньори забравят тези неща. Но какво означава това, че партньорът ти не е забавен? Какво от това? Твоят шеф, също не е забавен, но ти се смееш на тъпите му шеги. Защо? Защото се опитваш да докажеш респекта си към него. Еврика! Вашата половинка също има нужда от вашия подкрепящ смях.

3. Изревете като лъв

Откакто свят светува мъжете трябва да бъдат твърди, силни и непокорни в името на връзката си. Няма да се случва често, но когато сте в конфликтна ситуация, където спокойният диалог не върши работа (конфликт с учител, шеф, наемодател, съсед, вашата майка), бъдете готови да защитите половинката си. В противен случай ще загубите нейното уважение и отношенията ви ще се влошат.

4. Бъдете кротки като агънца

Това е в пълна противоположност с горното твърдение, но в любовните ви отношения, вниманието, разбирането, загрижеността и нежността са чисто злато. Добрият партньор се опира на своята половинка, цени нейните съвети, вярва в нейната искрена любов. Ние сме най-човечни, когато сме наранени или отчаяни. Но един от най-добрите подаръци, които можем да дадем на някого е да приемем неговата помощ.

5. Забележете чашата за кафе

Перфектният партньор разбира, че жените често се сърдят за неща, които нямат значение, като например защото мръсната чаша за кафе стои в мивката от няколко дни.

Някои от жените разбират, че това не е защото ние виждаме чашата и ни мързи да я измием, а че нашият мозък ни предпазва да видим чашата.  Причината е в разликата между мъжката и женската биология: Мъжете мислят за много „по-важни неща” като „Дали са платени сметките?”, „Има ли някакъв шанс за секс днес?”, „Мисля, че бицепсите ми наистина стават по-големи”. Затова жените ни упрекват, че ние не помагаме достатъчно вкъщи, че не им обръщаме достатъчно внимание. Но ето го простото решение: Правете повече. Не много повече, просто малко повече. Едно от най-хубавите неща относно жените е, че те наистина уважават и най-малкия знак, че вие се опитвате. Опитайте се разхождайки се из стаята в почивните дни да помислите с мозъка на жената. Представете си, че в мозъка ви има място за тривиалности като мръсните чорапи по пода или мръсните чаши в мивката. Попитайте се какво би я раздразнило и се опитайте да го промените.

6. Бъдете победител

Жените обичат силните и борбените мъже, мъжете които знаят какво искат. Винаги играйте, за да печелите. Накарайте я да се чувства, че щом е ваш партньор, тя винаги е към печалившата страна.