5 причини мъжът да кръшка

mch.jpg1.Той е сексуално неудовлетворен.

Някои жени не искат да разберат, че мъжът, когото държат на гладни ясли (сексуално), е прекалено податлив и е на крачка от изневярата. Сами са си виновни!
2. Той е развратен.

Хищникът прави набези извън тихото си пристанище. Класическият пример е Казанова. Тези мъже се отнасят хищнически към жените. Те знаят слабостите им, изработили са си безотказна техника за съблазняване.
3. Той е скучаещ.

Още не успял да се огледа – и е вече в леглото. Най-често срещаният тип. След дългите години рутинен семеен живот в дълбочината на душата му се появява порив за нови, възбуждащи впечатления.
4. Той е любознателен.

Догонва заминалия влак. Това подтиква любопитството му. То много често се вселява в предани мъже. Този тип мъж няма да изостави жена си, но много му се иска да разшири опита си.
5. Той е комплексиран.

Нужен му е не секс, а признание. Дълбокото чувство на неудовлетвореност от себе си постоянно гложди този тип хора. Те винаги търсят чуждото одобрение, стремят се да възстановят загубената увереност в себе си. Сексуалното влечение само съпровожда този истински мотив. Четиридесет годишните тук са най-уязвимите. Когато честолюбивите ти замисли не се сбъдват, ти се иска отново да преживееш младостта.