5 причини жените да изневеряват

wch.jpg1. Защото им липсва вниманието на партньора.

2.Защото не са удовлетворени. Правят го, когато ги е обзела ежедневната рутина и се опитват да намерят стимул, за да продължат напред.

3. Защото са натрупали агресия към партньора. Много жени нямат смелостта открито да заявят на половинката си от какво имат нужда, затаяват го в себе си и подсъзнателно „отмъщават” за всички обиди.

4.За да повишат самооценката, а оттам и самочувствието си. Дълбоко в себе си те си мислят, че заслужават нещо по-добро от партньора, с когото са в момента. Изневерявайки му, те сякаш го отблъскват, за да преодолеят вътрешния си дисонанс.

5. Чрез авантюрата те откриват приятната тръпка на новото, непознатото, което до голяма степен ги подмладява и връща в безгрижните тийнейджърски години. Много от тях реализират фантазиите и мечтите си.

 

 

 

2 thoughts on “5 причини жените да изневеряват

 1. Защо ли одозирам, че статията е писана не от ‘жена’, ами от момиче… Или пък е свалена и преведена от някой тийнейджърски форум, където малки пъпчасали момиченца споделят мъките си
  Бих добавил:
  6. Все повече жени, изневеряват просто защото им се ч$к#.
  /Не, не надигайте задружно вой, всички познавате такива. А ако не, най- малко сте чували за тези познати на ваши познати. В свят, в който жените напирате да сте наравно с нас, не можете да не попиете и от нашите недостатъци/.
  7. Има ‘жени’, достатъчно глупави, които като им се прошепнат 2-3 мили думи, забравят мило и драго.
  /Тук всеки 50гр. твърд алкохол, изконсомиран от нея носи +10 бонус точки за опитващия се да ‘отбележи’/.
  8.Най- склонни да изневеряват според възрастта си са: момиченца на 18-25 – все още зелени и глупави и не знаещи кое, къде и как влиза и защо излиза, и жени, на 35-40, поочукани от живота, и искащи да докажат пред себе си и пред света, че все още не са ‘за изхвърляне’

  Не казвам, 5те точки от статията не са верни, но оставена само с тях, статията прилича на цензурирана песен на Черно Фередже.
  Има още много причини, поради които жена би изневерила/рявала, но спирам да ви отегчавам.

  П.С Който е отишъл да търси логика в женското мислене, не се е върнал жив оттам /където и да е това ‘там’/
  П.С.2 Готов съм да ме убиете с камъни.

 2. Изневярата си е изневяра, винаги може да се търси оправдание или причина, това са само една малка част от това, което може да чуете от жената до вас.

Comments are closed.