cb_proposal

16 оригинални идеи как да предложите на любимата

Време е да зададем решаващия въпрос за брак. Първо някои важни съвети за предложението за брак, така че да се превърне в нещо, което тя винаги ще помни.

В направената анкета, 85% от жените, заявяват че са разочаровани от начина, по който им е направено предложение за брак. Имайте предвид, че като планирате вашия подход – това ще бъде един от най-значимите моменти в живота и на двама ви, така че направете предложението по начин, който тя ще запомни и цени. Най-запомнящото се предложение рядко означава най-висока цена за него. Повечето мъже развалят предложението като хвърлят прекалено много пари в него и не достатъчно мисли и планиране.

Предложения за брак

Предложение № 1

Уреди си среща с нея в някой красив парк, където се предлага езда с коне. Наеми рицарски доспехи от маскарадните магазини или от театър и го облечи. Наеми един от конете,  качи се на него и с помощта на придружителят, предназначен за конете, я посрещни на уречената среща и й предложи тя да бъде твоята принцеса. За да си сигурен, че ще улучиш подходящия момент, в който тя пристига, можеш да помолиш твой приятел да се скрие в храстите и когато види, че тя приближава да ти даде сигнал.

Предложение № 211_proposals.jpg

Сгответе нещо сам, наредете хубава романтична маса със свещи и както си му е реда (ако не сте талантлив в кухнята може да поръчате кетъринг, за да ви помогне) за романтична, приятна и спокойна вечеря вкъщи. Сервирайте чаша шапманско с диамантен пръстен на дъното или завързан на столчето на чашата.

Предложение № 3

Поръчайте нейн портрет на художник, като добавите в картината кутия с диамант в ръцете й, преди да сте й го поднесли. Когато й подарите портрета, подгответе пръстена, за да й го дадете, когато тя забележи кутийката в картината й ви попита за него.

Предложение № 4

Наемете магьосник, който да забавлява само вас двамата. Накарайте магьосникът да направи кутийка, в която да е пръстенът, да се появи мистериозно, като изненада за край на номера.

Предложение № 5

Научете на изуст кратко стихотворение на френски език и го рецитирайте във френския ресторант, в който ще й предложите. Бъдете сигурни, че знаете всяка дума какво означава, за да може да покажете вашите умения. Дайте й небрежно пръстенът, който е в красива кутийка.

Предложение № 6

Декорирайте коледно дърво със светлини. Само на едно място поставете панделка със завързана на нея кадифена кутийка. Помолете я да празнувате коледните празници само вие двамата.

proposal.jpgПредложение № 7

За много традиционен подход, поискайте ръката й от нейния баща. Когато одобрението е дадено направете план за следващото семейно събиране и направете предложението към нея очи в очи с пръстен в ръка. Когато тя каже „ДА”, станете и обявете вашия годеж на всички.

Предложение № 8

Заведете я на спортно събитие (ако и двамата харесвате спорта). Организирайте така, че вашето предложение да излезе на екрана, на който се обявяват резултатите по време на полувремето. „Ще се омъжиш ли за мен?” и й подайте пръстенът.

Предложение № 9

Заведете я на любимия й китайски ресторант. Уредете сервитьорът да й донесе бисквитка с късметче, на което да е написано „Ще се омъжиш ли за мен?” или „Ще получите годежен пръстен много скоро” и й поднесете пръстенът.

Предложение № 10

По време на вечерята, организирайте сервитьорът да постави кутията с пръстена в изискана опаковка за сладкиши, заедно с десерта и да й го поднесе. Кажете й, че тя е най-сладкото нещо, което познавате и не можете да й устоите повече.

Предложение № 11

За шоколадови маниаци: Поръчайте кутийка за пръстен от шоколад, поставете го в ценътра на голяма шоколадова бонбониера. Поднесете й бонбониерата вечерта, когато сте сами. Тя ще се чуди какво се крие в най-големият „бонбон” по средата. Вземете кутийката и я отворете пред нея и й направете предложение.

Предложение № 12

Поканете я да играете игри във вашия дом. Играйте на думички. С буквите напишете „Ще се омъжиш ли за мен”, когато тя е разсеяна и не ви вижда какво редите. Поднесете й веднага след това пръстенът.

Предложение № 13

Направете собствена уеб страница с нейното име и вашето предложение, с картинка на пръстена, поставен в кадифена кутийка. Изпратете й уеб адреса или седнете двамата, за да търсите хубави сайтове, които предлагат почивка или ваканция за двама, посетете един или два други сайта, преди да отворите вашия уеб сайт с предложението.

Предложени № 14

Купете билет за театър или кино, наемете място за реклама за вашето предложение. Когато влезете в театъра или киното и минете покрай предложението не забравяйте да й поднесете пръстена.

Предложение № 15townsville_proposal_wedding.jpg

Заведете я на пикник на плажа или в гора сред дървета. На мястото, отредено за пикника, предварително напишете с камъни, цветя или миди „Омъжи се за мен”.

Предложение № 16

Наемете лимузина за вечерта и я вземете от вкъщи или от работа. Заведете я на шикозен ресторант за романтична вечеря със свещи за двама, предложете й и й дайте пръстенът по пътя за вкъщи, когато сте в лимузината.

One thought on “16 оригинални идеи как да предложите на любимата

  1. купете голям букет червени рози по някакъв повод в букета сложете кутийка за пръстен във формата на роза (продават се във всеки цветарски магазин) и и поднесете букета като не забравяте да сложите пръстена в кутийката разбира се:)

  2. Видео подаръка също е доста оригинално предложение. Дава Ви възможност да изразите чувствата си по оригинален начин ,с което несъмнено ще направите впечатление. Разбира се след като половинката Ви е изгледала видео подаръкът Вие може да продължите предложението (защото видеото определено ще е наклонило везните към така желаното “Да”)!

    за контакти: 0885 93 88 59

Comments are closed.