Trevogite i jelaniyata na myjete

Тревогите и желанията на мъжете

Нищо че са представители на силния пол всеки мъж си има тревоги,като да не загубят косата си прекалено рано и да не загубят чувството си за хумор.Също така комплиментите за мъжа са погледите и докосванията. Те рядко се впечатляват от думи, както жените.Запомнете, че приятелят или съпругът ви ви смята за най-сексапилната жена на планетата. Ако не беше така, нямаше да сте заедно. Показвайте му малко повече плът не само когато ще си лягате(освен ако не са патологични ревнивци). Тава са тревогите който може да усетите и във всеки даже и перфектният мъж.
Едно от желанията са тя да не му се качва на главата. Любовта си е любов, но човек има нужда от личното си пространство, докато е жив. Започнат ли да му го отнемат, озлобява се като животно в клетка.Също така да не променя характера си толкова често, колкото променя цвета на косата си. Мъжете са лоялни, праволинейни същества. Успееш ли веднъж да ги накараш да ти се доверят, те ще те следват до гроб, защото са повярвали в теб, в това, което си, в твоите устои, дори в особеностите на твоя характер.Мъжете искат от жената да му бъде приятел.. Да може да й се довери. Да може да разчита на нея, както разчита на истинските си приятели. Няма да е много доволен ако разбере, че кифлите от офиса й знаят всичко за най-съкровените му тайни, които е изповядвал чисто гол в леглото пред нея. Друго желание на мъжа е да е равностоен партньор.Тя трябва да знае, че детството свърши и, че той не е татко й, който беше длъжен да изпълнява всеки неин каприз. Да, той ще й купува подаръци, ще води колата й на сервиз и ще се занимава с неприятните битови проблеми, дори ще я глези колкото може, защото я обича, но ще бъде недоволен, ако тя изцяло му увисне на врата.
Толкова ли много иска един средностатистически мъж? Не мисля. Всичко написано до тук може да го обобщя в думички: доверие, лоялност, приятелство и любов.

Благодарим, за предоставената статия от Илиян Цветанов Илиев, гост-автор в списанието за мъжа и жената – Тя и Той