изт.: btv.bg

Втори сезон на Стъклен дом” – “Време за истина”

Съдбата на Боряна от „Стъклен дом” провокира залагания

Истерията по българския сериал придобива международен отзвук

Само два дена преди официалната премиера на втория сезон на „Стъклен дом” по BTV , напрежението около бъдещото развитие на сюжета стремително нараства . Развръзката на любовния триъгълник между Боряна ( Елена Петрова) и баща и син Касабови (Стефан Данаилов, Калин Врачански) е може би най-очаквания момент от многобройната публика на най-успешния български сериал.
За първи път българска продукция предизвиква такъв огормен интерес сред родната публика.
След новината, че правата за излъчване на Първия сезон са продадени на турски телевизонен канал сега следва още едно доказатлство за международния интерес към „Стъклен дом”. Един от най-големите световни букмейкъри Унибет пусна вчера залог касаещ бъдещото развитие на съдбите на героите. Залогът е затова „Кой от героите ще бъде целунат от Боряна до края на епизод 10?” Зрителите могат да избират между Камен и Димитър, както и между вариантите никой от тях да не заслужи нейното вниманието или пък и двамата да успеят да му се порадват. В интерес на точността букмейкърът уточнява, че се зачитат единствено целувки по устата. Предпремиерните очквания на специалистите по залози посочват най-добър коефициент за вероятността само Камен да заслужи страстна целувка от любимата си. Всеки зрител , който има други очаквания от изхода на сагата може да гласува за това на сайта на Унибет.
На 26 септември от 20 ч. зрителите ще разберат дали още в първи епизод Боряна ще вземе решение за своето бъдеще, а дотогава можем само да преполагаме до къде може да стигне истерията по Стъклен дом” – “Време за истина”.

Трейлър на Стъклен Дом

Статията е предоставена от Виолина Данчева