Секс играчки за мъже

s.i..jpgПръстен за пенис
Пристегачът за пенис се поставя в основата на мъжкия пенис с цел да забавя изтичането на кръв от него, като по този начин го задържи в еректирало състояние за по дълъг период от време.
Пръстените могат да бъдат направени от най-различни материали, най-често от гума, кожа или силикон, понякога се използват метал и найлон като главен компонент или за части от закрепването.
Мъжът може да носи пръстена по време на секс ако страда от еректилна дисфункция, желае да удължи времето на ерекцията, харесва усещането на стегнатост или просто го носи като украшение. Някои модели притежават изпъкнал клиторен стимулатор, предназначен да гъделичка женския клитор или анус по време на секс. Съществуват и вибриращи пръстени, които с вибрациите си стимулират допълнително клитора и тестикулите.

Изкуствена вагина
Това устройство симулира женски полов орган и може да бъде направено от мек материал и да бъде смазвано с лубрикант или загрявано. Изкуствената вагина има реалистичен ръкав ”вагинален тунел”, в който може да бъде вкарван пениса. Може да бъде е с отворен край с възможност за вмъкване на вибриращ елемент за допълнителна стимулация.

Секс Кукла
Секс куклата е вид секс играчка, имитираща човешкото тяло, за симулация на сексуален акт. Тя може да се състои от тазова част, Blackjack online Live ger en starkare narvarokansla, och du kan chatta med croupiererna som ar proffsiga unga kvinnor oftast. лице, отвори, имитиращи вагина, анус и уста. Те могат да вибрират, да бъдат сваляни или подменяни.
По-евтините кукли за секс са надуваеми и обикновено са доста грозни, направени от споен винил, носят само прилика на жени, но имат (изкуствена) вагина и техните потребители не желаят да оглеждат недостатъците им.
Средните като цена секс кукли са направени от латекс, имат глави в стила на пластмасовите манекени с перуки, изкуствени очи и правилно оформени ръце и крака.
Повечето скъпи секс кукли са направени от силикон. Те може да бъдат много естествени, с лице и тяло, моделирани като истински жени, с материал за реалистична кожа (подобен на онези, които са използувани за специални филмови ефекти ), с реалистична коса. Тези кукли обикновено имат скелет от PVC или метал с гъвкави стави, който им позволява да бъдат позиционирани в различни секс пози .

One thought on “Секс играчки за мъже

Comments are closed.