Какво мислят жените за размера на пениса?

penis_size.jpgРазмерът на пениса, не от толкова голямо значение за нея. Така че, спрете да се притеснявате и започнете да й доставяте удоволствие

„Синдром на малкия пенис”. Звучи ужасно, нали?Ако се притеснявате докато четете тази статия, може би вече го имате.

Ох, отпуснете се.

“Синдромът на малкия пенис” е психологическо състояние, при което един човек си мисли, че мъжкото му самочувствие е твърде малко, въпреки че е напълно съразмерен с останалата част от човечеството.Размерът има ли значение? (За нея)

Това е вечният въпрос.
Заключенията на учените накратко са 2: 63% от мъжете се оплакват че имат малък хардуер – но в действителност на никои от тях не му е бил по-малък от нормалния!(Средната дължина на мъжкия пенис в ерекция е между 14 и 16 см, но дори и не си помисляйте да си го мерите в офиса!)

За да направите всички тези страхове напразни, ще Ви кажем че 85 процента от жените са доволни от размера на партньора си.

Но какво реално мислят жените?

“Да, нас ни е грижа за размера на мъжкия пенис, но когато става въпрос за сексуално удовлетворение, той е доста назад а списъка на нашите приоритети.”, казва една наша читателка.

„Да имаш голяма „пръчка” не гарантира ОРГАЗЪМ на партньорката Ви. Някой жени трудно могат да достигнат до ОРГАЗЪМ, и при тях орален секс и ръчно стимулиране често са по-ефективни от вибраторите”, споделя друга наша читателка.

„Синдромът на малкия пенис” може да работи в полза на една жена.

“Няма нищо по-лошо от мъж, който мисли, че има огромен пенис и затова е Божият подарък за жените,” казва тя. “Този тип мъже мислят, че е напълно достатъчно просто да са в ерекция. Шансовете, за жените който правят секс с такъв мъж да получат оргазъм са близки до нула.”

Сексолозите казват, че ние трябва да се тревожим повече за удоволствието на партньорката, отколкото за нашия размер.

“Обикновено, когато жените се оплакват от малък пенис, това е защото не са достигнали оргазъм. Ако те са получили оргазъм размерът на Вашия пенис престава да има значение за тях.”

Ако някой продължава да се притеснява от размера на пениса си му препоръчваме следните 3 позиции, при които има максимална клиторна стимулация: “Поставете краката й на раменете си по време на мисионерска поза; кучешката поза; когато жената е отгоре ви, поставете възглавница под задника си.”

Изследвания сред жените потвърждават, че те предпочитат по-дебелите пениси, защото увеличавал приятното усещане за пълнота.
Но мъже с по-тънки пениси може да осигурят подобно усещане чрез позициите, описани по-горе, или като описват кръгови движения с пениса си докато проникват.

Защо мъжете толкова се тревожат за размер на пениса? Част от причината е порнографията – мъжът на 21 век вижда много чудовищни пениси на своя екран. Повечето жени не искат това.

“Да правиш секс с гигантски пенис е болезнено, не е шега. По-голямата част от жените не считат подскачането нагоре и надолу върху бутилка минерална вода да представлява страхотен секс.”

Изследователи споделят, че мъжките притеснения произтичат от “културни митове и стереотипи за размер на пениса, налагани  от телевизия, филми, вицове казани сред приятели, както и рекламни съобщения от фирми, които представят невярна информация за размер на пениса, за да продават продукти които може би дори не работят. ”

“По-голямата част от мъжете не са наблюдавали друг мъжки пенис, за да го сравнят. Но жените ги виждаме през цялото време и то цяла гама от размери.
Вашият пенис изглежда по-голям за жените, отколкото ви се струва на вас, поради различния ъгъл от който го гледате (надолу).

И не забравяйте, че има много по-важни неща за секса и вашите отношения с партньорката Ви от размера на пениса и позициите, като например комуникацията.

Иронията е, че мъжете прекарват голяма част от времето в мислене за анатомията им, когато те трябва да мислят за анатомията на партньорката си. “Познаването от мъжа на анатомията на жените и способността да стимулира една жена по всички  правилни начини определя дали да сме щастливи в леглото.”

И не забравяйте любовната игра. “Двадесет минути от еротична любовна игра, с мъж със скромен член са далеч по-горещи от 2-минутен секс с надарен мъж.

И накрая, кое е това, което наистина има значение за една жена? Това е ПЕРСОНАЛНОСТТА.

4 thoughts on “Какво мислят жените за размера на пениса?

  1. Има значение размера,разбира се,но има значение само диаметъра,а не дължината,както си мислят някои мъже.И е истина,че мъжете с огромен пенис причиняват болка и до оргазъм е трудно да се стигне,да не кажа невъзможно.

  2. Винаги може и още. ей тук има супер техника и от личен опит знам че действа. е, няма да ти стане кат на магаре, но все пак…

  3. Въпросът за размера на пениса е много важен за повечето мъже, които разглеждат размера на своето достойнство, като символ на мъжество и мъжественост.

    Тези, които са недоволни от размера на своя пенис, често страдат от
    сериозни пристъпи на липса на увереност и самочувствие.
    Това от своя страна може да доведе до страх от интимност. Накратко, от това как приемате вашия пенис, зависи и сексуалния ви живот.

  4. Истината, е че за някои жени има значение, за някои няма. Даже познавам момичета, които не обичат прекалено големи пениси защото ги боли. Общо взето няма голямо значение размера ами това как ние го приемаме.

Comments are closed.