plochki-za-bania

Различни комбинации от плочки за модерни малки бани

Има много видове плочки и опции за комбиниране. Ако искате вдъхновение за облицовката на вашата тоалетна или малка баня, разгледайте тези идеи и снимки на плочки за модерни тоалетни и малки бани.

Малки модерни бани с хидравлични плочки

Влюбили ли сте се в хидравличните плочки, но не мислите, че вашата баня може да се справи с тях на всички стени? Изберете да ги поставите на трета или половин стена или на една пълна стена. За да запазите баланса и да запазите фокуса върху плочките, не забравяйте да изберете неутрален цвят за останалата част от стената.

 Прости, но текстурирани плочки за малки модерни бани

Защо да изберете само един вид покритие? Можете да комбинирате две и дори три, ако харесвате предизвикателства. Смесването на плочки от един и същи цвят, но с други текстури и покрития, ще придаде известност и автентичност на малка едноцветна баня.

 Стенопис с плочки за малки модерни бани

Ако изберете стенопис с плочки във вашата малка баня, ще й придадете винтидж и безгрижен докосване. Освен това, ако поддържате банята проста, но с модерна нотка, те добавят елегантност, дълбочина и съвременност.

Малки бани с плочки с големи плочки

Често се смята, че малките плочки са най-добрият вариант за облицовка на малки бани. Въпреки това, колкото по-малки са плочките, толкова повече количества трябва да поставите и банята ви ще има повече фуги. Тези фуги правят банята да изглежда по-малка. Вместо това заложете на големи плочки, за да не разделите визуално банята.

 Малка баня с плочки с естествен камък

Облицовката на стените от естествен камък често е по-скъпа от другите опции и изисква повече поддръжка. Мрамор, гранит, шисти или кварц са най-популярните опции.

 Плочки с шарки за бани

Удивително е голямото разнообразие от шарени плочки за модерни малки бани, които се предлагат на пазара. Ако искате уникална, модерна и ненадмината малка баня, заложете на тях.

Източник: granitogress.com