8

Професионална пътна помощ за цяла България

Наличието на специални електронни брави в повечето съвременни автомобили повишава нивото на защита на автомобила. Вероятността за взлом или кражба на автомобил намалява, но става много по-трудно да се направи ключ за кола.

Само специалисти със съответния опит и използващи специално оборудване ще могат да извършват такава работа. Доверете се на нашата пътна помощ за територията на цяла България.

Ще съдействаме на собственика на автомобила, който е дошъл в нашата работилница, сами ще произведем и доставим ключа на клиента или ще произведем авто ключове на място в София.

Шофьорите се свързват с нас, за да направят копие, ако имат един ключ за кола. Нашите услуги са търсени и сред онези шофьори, които са загубили всички ключове на автомобила без възможност да се качат в колата.

Дубликати, направени от специалисти, са полезни за замяна на износен или изгубен основен комплект. Проблемът може да бъде решен, ако собственикът има само фрагмент от продукта или той е сериозно повреден. За да копирате и възстановите ключове за кола без чип, е достатъчно да представите само един от оригиналите.

От него ще бъде направено заместващо копие. Работата по производството на автомобилни ключове за имобилайзера се извършва само ако има документи за превозното средство.

Поръчайте дубликат на ключ за автомобил.

Специалист на компанията може да отиде при клиента, ако ключът на автомобила е счупен в ключалката за запалване или се изисква спешно възстановяване на останалите части.

Клиентът е длъжен да не изхвърля отломките до пристигането на техническият екип. Това ускорява работата и намалява разходите за собственика на автомобила.

Причините да направите ключ за автомобил с наша помощ включват:

 • възможността да се обадите на майстор на всеки адрес в София и да направите ключ за кола точно на място, без пътуване до сервиза;
 • бързо напускане – ще пристигнем за по-малко от час, средното време за решаване на проблема не надвишава 30 минути;
 • за производството на автомобилни ключове в София се използва модерно италианско оборудване, което гарантира не само скорост, но и високо качество на работа;
 • работа с всякакви авто ключове: за камиони, мотоциклети, специално оборудване и автомобили.

Времето и разходите за решаване на проблема зависят от редица фактори. На първо място, относно сложността на процедурата за възстановяване, неотложността, вида на автоматичния ключ и наличието на чип.

И за да наредите отпътуването на капитана, достатъчно е да се свържете с диспечера на компанията на телефона, да предоставите информация за проблема, адрес и да уговорите часа на пристигане.

Загубата на ключ за кола с чип се превръща в сериозен проблем за собственика на превозното средство. Освен това възстановяването на ключовете на автомобила с имобилайзер може да се наложи в различни ситуации.

Така че, ако шофьорът не е намерил автоматичния ключ след излизане от къщата, можете просто да оставите колата и да разрешите проблема по-късно. Ако загубата бъде открита на пътя, шофьорът ще се нуждае от спешна помощ, в противен случай ще трябва да остави колата на улицата или да се обади на теглещ автомобил.

За да възстановите ключовете на автомобила в случай на пълна загуба, трябва да се свържете с нашата компания, чиито майстори бързо ще се справят с проблема.

Как да възстановите ключ за кола с чип?

За да възстанови изгубени ключове на автомобила с чип, техникът извършва следната работа:

 • Отпътува за мястото на посочения от клиента адрес.
 • Отваря ключалката на вратата на автомобила, за да получи достъп до интериора.
 • Декодира брави, за които са необходими ключове (запалване или врати).
 • След като получи необходимата информация, той извършва работа на място или се връща в работилницата.
 • Изрязва нов ключ според получения код на специална машина с програмирано управление.
 • Завършва процеса на възстановяване чрез програмиране на чипа.

За да направите ключовете на автомобила с помощта на ключалка или  , не е необходимо да се обаждате на майстор. При желание собственикът на автомобила може лично да посети сервиза.

Предоставяйки само цилиндъра за заключване на автомобила или отстранения блок за управление, той ще получи един или повече готови ключове възможно най-скоро.

Методи за възстановяване на ключове на автомобила на ключалката на запалването

За направата на ключове за ключалката на запалването се използват три метода:

 • Демонтаж на ключалката с извличане на специални плочи (“щифтове” или “тайни”) от нея. Върху тях се извършва декодиране, определяне на кода и автоматичното изрязване на ключ с CNC машина.
 • Използване на специално оборудване за определяне на кода без разглобяване на ключалката. Този метод включва рязане на машина върху ларва.
 • Използване на кода, посочен на ключалката или етикета, даден на собственика на автомобила при закупуване на превозно средство за производството на автомобилен ключ.

Процесът на възстановяване на автоматичните ключове до ключалките изисква опит и наличието на специализирано оборудване. Бригадирите на фирмата имат достатъчно ниво на квалификация за висококачествена работа. Нашата работилница разполага с декодери за прецизно декодиране на кода и автоматични машини за фрезоване за ускоряване на производството на автоматични ключове.