Най-големите страхове на мъжете в леглото

man_worried.jpgМъжете могат да изглеждат уверени и непобедими, но все още да се чувстват нервни в леглото, което може да доведе до по-малко удоволствие в сексуалния живот на жената. Кои са най-общите неща, от които мъжете се страхуват в леглото?

Безпокойство как ще се представят

Страхът да се представят лошо в леглото може да накара мъжът да избегне сексуална интимност и допринася за напрежение във взаимоотношенията му с партньорката му. Това е много вярно, особено ако в миналото е имал неудобна ситуация.

Ако мислите, че партньорът ви страда от безпокойство при своето представяне, трябва да бъдете много внимателна и не трябва да насилвате нещата. Покажете му, че го цените повече като човек и се опитайте да създадете релаксираща атмосфера като се забавлявате и играете различни роли. Бъдете този, който да инициира секса и водете играта.

Страх, че ще бъде сравнен с някой друг

Вашият мъж иска да бъде единствен и неповторим и всяко сравнение с някой друг го прави несигурен. Ако споменавате за предишни ваши сексуални преживявания с други мъже, той може принудително да прави сравнения, но не в негова полза. Ако разказвате колко зле се е представил предишният ви партньор, това може да го накара да си мисли, че и вие така обсъждате неготово представяне с други хора.

Най-доброто нещо е да кажете на партньора си кои неща ви забавляват в леглото с него и никога да не го сравнявате с някой друг.

Страхът, че изглежда непривлекателен

Вие можете да мислите, че външният вид не е толкова важен, но всъщност мъжът прекарва часове във фитнеса, само за да се доближи до идеала на мускулест млад мъж. Той може да иска да прави секс на тъмно или в такива пози, в които вие няма да можете да имате пълен оглед на тялото му.

Естествено един от най-ефективните методи за преодоляване на този страх е да кажете на партньора си за неговите качества. Не е необходимо да лъжете, че той има прекрасно атлетическо тяло, ако това не е така, но той може да има много атрактивни черти, които са на фокус. Кажете му колко сигурна се чувствате в неговите ръце и колко привлекателно е дупето му и той няма да се тревожи за малките несъвършенства.

Страх от преждевременна еякулация

Той може често да ви пита дали сте имали оргазъм или дали сте се почувствали достатчно добре, страхувайки се, че сексът ще продължи твърде кратко. Това е свързано със страх, че една жена няма да изпита достатъчно удовлетворение с него и ще мисли за пълно удовлетворяване на желанията й с някой друг. Всъщност почти всеки мъж се среща с проблема на преждевременна еякулация, поне веднъж в живота си.

Ако искате той да не се чувства притеснен от бърз полов акт, помолете го за по-дълга любовна игра преди секс, така че той ще се чувства по-уверен и ще имате достатъчно време да получите пълна възбуда.

Страх от малък пенис

Излишно е да се казва, че размерът няма значение, когато повечето мъже са убедени, че само един голям пенис може да „свърши” работата подобаващо. Той е свикнал да сравнява неговата „мъжественост” с пенисите на други мъже от ранните си юношески години и е убеден, че това е ключът към успешна сексуална връзка. И докато вие можете да не мислите за неговия размер, този страх може да се превърне в обсебеност, ако не промените ситуацията към по-добро.

Когато думите не са ефективни, най-добрият инструмент е да го накарате да се чувства горд от неговото „мъжество”. Изберете позиция за по-дълбоко проникване (например кучешката поза), така че и двамата да се чувствате по-близки в интимния контакт.

One thought on “Най-големите страхове на мъжете в леглото

  1. Jenite, bez koito ne mogat, bez nas-majete, kakto i nie bez tyah! Tova, 4e nyakoy ima komleksi, to tova e ot samiya 4ovek, ne stava vapros,samo za maje, a i za jeni. Pri edna, dori netolkova poznata dvoyka, tryabva da ima blizost, bez izlishni komentari za sex, zashtoto nyakoi, bez da iska moje da narani partnora si i se polu4i gafff, koyto trudno moje da se koregira i da dovede do kray. Zashto ne, sled sex da pomisli vseki edin, bez da komentira na glas i reshi, partnora mu, dali e za nego ili neya. Tryabva da ima 4oveshtina, ako iskate da zakrepite startova vrazka, bez laji i obidi.

Comments are closed.