Модни правила – какво се променя?

Fashion_rule_1.jpgМодните правила са неписаният код, който управлява нашето чувство за стил. Ние ги следваме до максимума на нашите способности, страхувайки се от коментарите на модната „полиция” или онези превиващи се от смях момичета зад гърба ни.

И така докато модата продължава да се развива, правилата се осъвременяват. Тук са шест модни правила, които ще видим дали имат място в днешния моден климат.

Бижутата трябва винаги да бъдат в еднакъв цвят

Това е едно от по-старите правила, които бижутерните дизайнери са започнали да игнорират. Със сигурност, несмесването  на елементите дава по-традиционен изглед, но модерното не е ли винаги по-добро? Винаги можете да образувате двойка, която комбинира сребрърен със златен детайл заедно ако планирате да носите и двете украшения.

Стандартните дрехи трябва да подхождат на цвета на кожата или да с обувките ви

Мрежестите и цветни плътно прилягащи дрехи обаче, могат да добавят фънки забавна украса на която и да е принадлежност.

Всяка жена трябва да има собствен традиционен дамски костюм

Това е едно правило, което ще е вечно. Много дизайнери все още подкрепят костюма и докато правилата са широки в условията на това с какво долнище да комбинираме това сако, костюмът винаги е отлична инвестиция. Панталоните добавят модерно чувство към традиционния костюм, но дизайнерите се опитват да украсят полите с интересни детайли. Чудесна е комбинацията с подплата (бялото е винаги добър избор), за да се създаде този изчистен силует.

При гримирането – по-малкото е повече

Твърде много молив за очи, не винаги ви прави да изглеждате по-красива.Fashion_rule_2.jpg Дневният грим е още основен и неутрален. През нощта бляскавите богини излизат навън. И ти можеш винаги да следваш основното правило: през деня поставяйте грим или само на очите, или само на устните си, за вечерта се чувствайте свободна да гримирате и двете.

Не носете бяло през зимата

Последните няколко години наблюдаваме налагането на бялото през зимата. Тенденцията идва от Италия, където времето не е толкова студено през зимата. Бялото се е наложило главно за обувки и чанти. Но няма причина да не облечете бели вълнени панталони и бяло вълнено палто. И двете са чудесна идея за зимния сезон. Само запомнете, че не искате да превърнете зимното бяло в зимно потъмняло.

Коланите те правят да изглеждаш дебел

Коланите са най-последните аксесоари и това е най-остарялото правило. Ако халките за колана се виждат носете колан! Дънките с ниска  талия и „военните” горнища са с халки за колан, които са по-видими и отсъствието на колана бие на очи. Коланите се издърпват и пристягат и вие може да се забавлявате с вашия колан. Много е ефектно да се носи над рокля или по-дълго горнище.

В края на краищата е важен вашия персонален стил. Понякога е необходимо да нарушите правилата, за да създадете този стил. Най-важното правило, което трябва да запомните и това, което никога няма да изтече, е че е важно да се чувствате удобно в това, което носите. Не правете компромиси с персоналността си заради модната тенденция!

One thought on “Модни правила – какво се променя?

  1. Pingback: pligg.com

Comments are closed.