Как да станем сексуално привлекателни

hehe.jpgМислете секси

Сексуалното привличане започва от нашите мисли, дори повече отколкото от нашето тяло. Ако сте облечени в сексапилна рокля, но се срамувате от тялото си и се притеснявате от реакцията на партньора си – няма да се наслаждавате на сексуално привличане. Ако мислите, че практикуването на някои сексуални пози е лошо или засрамващо, тогава и съобщението на вашето тяло ще бъде същото.

Започнете с положително мислене за вашето тяло и за секса като приятна част от вашата връзка, това ще ви доведе голямо удоволствие и ще ви сближи с вашия партньор.

 

Изучете вашето тяло

Не очаквайте вашият партньор да знае всичко за това как да ви задоволи. Вашето тяло е индивидуално и вашите реакции също. Разполагате с достатъчно, за да опознаете вашите гениталии; клитор, вагина. Известно е, че жените, които мастурбират, имат по-голям шанс да изпитат оргазъм. Отделете известно време сами със себе си, за да разберете кое най-много ви доставя удоволствие и как искате вашия партньор да ви стимулира.

На много жени им трябва повече време, за да достигнат до оргазъм, никой няма да успее да го направи, докато вие сами не намерите пътят до изживяването на оргазъм.

 

Запознайте се с изразите на вашето тяло

Много жени мислят, че перфектната сексуална среща е такава, каквато е показана по филмите, където всичко изглежда толкова романтично, толкова перфектно. В реалността, сексът може да не изглежда толкова перфектен, както повечето върхове и спадове, когато и двамата се научите как да доставяте един на друг удоволствие. Много жени се страхуват да не загубят контрол, по време на оргазъм, както и се страхуват да не извършат нещо неподходящо, като издаване на странни звуци. Но за да се възползвате най-добре от удоволствието от секса, трябва да се чувствате свободна да изразявате своето задоволство. Вашият партньор ще се наслаждава на вашите стенания и пъшкания , тъй като това ще го направи горд, че ви дава най-голямото удоволствие.

 

Наслаждавайте се на секса

Как се чувствате след секс: тъжни, вътрешно празни, самостни или объркани? Ако сексът ви кара да се чувствате зле – време е да направите някои радикални промени. Ако отделите малко време да помислите върху този въпрос, ще откриете, че причината да правите секс с някой може би е далеч от изпитването на удоволствие. Може да бъдете мотивирана от желанието да се почувствате обичана от някого или искате да задържите този човек, но това няма да подобри вашите сексуални отношения. Ако наистина искате да се насладите на сексуалната интимност може да го постигнете от желанието да се сближите с този човек, или да компенсирате нещо към него, или да отпразнувате важна дата. Ще почувствате, че качеството на секса е по-значително във вашата връзка и това ще ви накара да се почувствате по-удовлетворена.

 

Правете му комплименти

Накарайте партньорът ви да се чувства толкова добре, колкото и вие, казвайте му колко и какво харесвате в него и как искате той да ви даде прекрасните усещания на секса отново и отново. Не задържайте емоциите си и споделяйте вашите вълнения с партньора ви. По този начин не само ще създадете специална интимна връзка с вашия партньор, като споделяте най-съкровенните моменти и усещания, но също ще станете по-сексуално привлекателна за него.