Как да повишите увереността си с жените

Нека ви попитам нещо: „Случвало ли ви се е да видите жената, която сте мечтали да срещнете, но да сте нямали смелостта да отидете при нея и да я заговорите?” Разбира се … на всеки му се е случвало. Но въпроса, на който искам да отговоря е „Защо?” Защо, когато видим пред нас жената на живота си, ние просто не отидем при нея да я заговорим? Кое е това, което става вътре в главите ни, което ни възспира от това просто да го направим?

Ние виждаме красива жена, ставаме нервни (заради причини, които не можем да обясним логично), чувстваме страх, представяме си някакви негативни картини и накрая решаваме, че няма да се получи … така че просто я подминаваме. Но това е пълна лудост. Страхът от жените, може да стане навик, който да ни води до провал. Ние просто трябва да осъзнаем, че нищо лошо няма да се случи и незабавно да променим подхода си към жените.

Тогава, как да увеличим своята увереност с жените?

Първо, трябва да отстраним навика да се чувстваме зле и да се страхуваме, и да придобием навика да се чувстваме готино и оптимистично. Това ще отнеме определено време, но ето ви няколко съвета:

1. Отделете малко време да си представите ярко най-добрия възможен резултат от разхождането и говоренето с привлекателна жена. Всеки път, когато видите жена, която бихте искали да срещнете, просто направете това. Опитайте го за няколко дни. После осъзнайте, че този най-добър резултат е много по-вероятен от вашата най-лоша идея за това, което може да се случи.

2. Направете реалистичен списък от най-лошите неща, които могат да се случат и след това решете какво точно ще направите, ако някое от тези неща се случи. Ще осъзнаете, че вие може да се справите с тях и да оживеете.

3. Осъзнайте, че да не поемете риска да заговорите тази жена, е всъщност по-голям риск в дългосрочен план. Ако не рискувате да се срещнете с нея, вие никога няма да знаете какво е можело да се случи и ако се оставите това да стане ваш навик, то ще ви възпира от това да реализирате вашите мечти в живота си.

Така че, използвайте тези идеи и излезте навън да преодолеете навика си да не заговаряте красиви жени. Направете го сега.

One thought on “Как да повишите увереността си с жените

Comments are closed.