Как да изглеждаме по-слаби

Как да подбираме и комбинираме дрехите си, за да изглеждаме по-слаби?

Ако смятате, че носите голям размер дрехи и не харесвате фигурата си, shirt.jpgналожете си правилото да купувате “класически тип” облекла, които са с опростена кройка. Избягвайте излишните аксесоари – многото копчета, джобове, пайети, капси и др. Колкото и да ви се струват привлекателни тези модни акценти, те ще ви придадат повече килограми.

Придържайте се към една цветова тоналност, която най-много ви допада. Избягвайте да обличате пъстри дрехи, особено на частите на тялото, които не харесвате. Без съмнение тъмните дрехи са най-подходящи за прикриване на излишните килограми.

Хубаво е дрехите да са изработени от леки материали – памук, вълна, коприна.

coat.jpgВертикалните райета на раираната блуза издължават силуета като създават оптическа илюзия, чрез която късият торс изглежда балансирано издължен.

Рокля в тъмен цвят под издължено сако в по-светъл тон прикрива коремчето и задните части. По-светлият цвят на сакото отвлича вниманието на окото от роклята и недостатъците на вашето тяло.

За да изглеждате по-слаби, си купете костюм в тъмносин цвят с подходяща за вас кройка. Тъмносиният цвят оптично “сваля” от теглото ви поне 5 килограма.

При покупката на сако се спрете на такова с издължена кройка. По този начин зад него ще скриете някой и друг килограм. Нека да е скроено, следвайки линията на тялото ви, а не да е свободно падащо така, че да има обратен ефект.V_blusa.jpg

Носете блузи с V-образно деколте, така визуално ще изглеждате по-висока и стройна.

Коланът носете ниско, така че да обхваща малко под талията ви. Нека да не е прекалено стегнат, издавайки излишните килограми.

Обувките е хубаво да са с ниско и тънко токче, придавайки лекота на походката.

One thought on “Как да изглеждаме по-слаби

Comments are closed.