Какво искат жените

И вие ли търсите отговора на най-вълнуващия мъжете въпрос: “Какво искат жените?”.

Начинът, по който мъжете мислят ги обърква относно това, какво искат жените. Например, някой мъже възприемат това да работят до късно и през уикенда, като начин да покажат любовта си. Жените обаче, може да гледат на такова поведение като пренебрежение или липса на достатъчно внимание. Мъжете обичат да правят срещи докато спортуват например; жените обичат да говорят на вечеря на свещи. Сигналите могат да са противоположни, може да се стигне до недоразумения. Така че … какво наистина искат жените?

1. Да бъдат номер 1.
Попитайте Пепеляшка, Клеопатра, Мис Пиги, или която и да е друга известна жена икона. Да бъде номер, вашият пръв приоритет, е нейното номер едно желание.
2. Да държите на думата си.

Жените искат мъж, който държи на думата си във връзката, работата и във всички сфери на живота. Ако сте й обещали нещо, направете всичко, за да спазите обещанието си. Да държите на думата си, изгражда нейното доверие във вас. И нещо важно: Не обещавайте нещо, което не можете да изпълните.
3.
Да бъдат изслушвани.

Жените искат да бъдат изслушвани. Знам, че сте изморени да слушате това, но изслушването е от огромно значение за вашата връзка. Очевидно, това е трудно осъществимо за повечето мъже. Ако любовта ви се опитва да говори с вас, изключете мобилния си телефон и телевизора и й отделете внимание.
4. Да вярвате в нея.

Жените искат партньорът им да им вярва. Мъжете са склонни да бъдат (или смятат че са) по-аналитични, отколкото жените. Следователно, може да отхвърлите или намалите нейните безпокойства. Ако й нямате доверие, нейните думи няма да ви развълнуват. (И трябва да се запитате защо сте там.) Но ако тя го заслужава – вярвайте в нея.
5.
Да правите това, което ви моли.
Знам, знам, някои от вас вероятно се усмихват в момента. Но ако правите това, което тя иска, ще имате спокойствие и радост. Това изявление се приема, ако тя е добър човек, обикновено е  рационална и ако не ви моли за невъзможното. Всяка жена иска до себе си силен мъж, който не се страхува да показва че го е грижа.    
6.
Жените искат да бъдат желани.
Също както вие искате да знаете дали тя ви обича или дали й липсвате, когато сте далеч … тя иска да знае същото. Тя иска да знае, че вие я оценявате над всички други и че очите, сърцето и мислите ви са с нея. Ако тя не иска тези действия и чувства … може би сте с грешното момиче.
Замислете се над написаното по-горе. Направете я щастлива. Ако сте с щастлива жена, ще бъдете щастлив мъж. Това е, което искат жените.