6

Какво е сватбена книга?

Сватбената книга е нов етап в еволюцията на сватбения фотоалбум.

С появата на цифрови фотоапарати концепцията за албум със снимки, залепени или залепени на неговите страници, тихо си отиде. Сега основно пускаме снимки на компютър в папка с дата или име на събитието, илиИнтернетътда се покаже на приятели и познати. Той е прост и удобен. Но има и недостатъци – качество на изображението, срок на годност.

Най-добрият сватбен фотограф в София и България!

Печатната снимка изглежда малко по-различно – по-ярка, по-стилна, топла, можете да я докоснете и тя може да живее много дълго време. Разбира се, най-важните моменти от живота, които искам да запазя максимално добре и по-дълго.

Фотоалбумът е добър, но не е много надежден – снимките могат да изпаднат, да се отлепят. Албумите, които се продават в магазина, имат шаблонен дизайн. И обикновено стандартният фотоалбум включва снимки с определени най-често срещани размери.

Сватбата или просто фото книга решават тези проблеми.

Каква е тази книга?

Това е книга с дизайнерска корица, професионално обвързана по специален начин, така че да няма излишъци и да можете да гледате големи снимки на разпространение, с внимателно подбрани кадри.

Форматът на книгата може да бъде напълно различен – от 15×15 до 30×60 или 45×45. Тиражът на такава книга обикновено е малък – един екземпляр за младоженците и няколко за всички останали, например родители и приятели.

Корицата на сватбената книга може да бъде направена от всякакъв материал – естествена кожа, изкуствена кожа, пластмаса, дърво, дебела хартия, украсена със сребро, злато, кристали, с рисунки и вложки. Цветовете на кориците също могат да бъдат напълно различни.

Страниците на книгата са изработени от специална хартия – тя е устойчива на външни влияния, не оставя отпечатъци или други следи от допир.

Печатът може да бъде от две възможности – печат и класически на фотохартия. Първата опция се отпечатва веднага на специален дебел картон, за втората те правят основата от пластмаса или картон.

Дизайнът на всяка книга е уникален и е разработен от фотографа, дизайнера и самите младоженци. Включете въображението си докрай – всички ваши желания ще бъдат взети под внимание и най-вероятно ще се превърнат в реалност. Сватбената книга включва най-добрите кадри от сватбата – от хонорари до банкет.

Средно 3-7 фотографии са поставени върху разпръскване, което означава, че 15-20 спреда ще съдържат около 70-100 снимки. Обикновено тази сума е достатъчна, за да получите пълна картина на целия сватбен ден.

Всяка книга се създава ръчно.

И така, сватбената книга е финалният акорд на вашата сватба. Прекрасен и траен спомен за най-добрия и най-романтичен ден в живота ви.