0a95d97-5953-1948-3251-38fdb8aa46cc

Какао Бийч – хотели

Слънчев бряг е едно прекрасно райско кътче за отдих в България. Той се намира между северната и южната българска ривиера .Една от най-предпочитаните дестинации го прави добрата му локация на Черноморието.Слънчев  бряг  притежава много дълга плажна ивица желана от  множество туристи за дневни и среднощни разходки.Той разполага още с естествени дюни,ситен златен пясък,чиста кристална вода и красива растителност.Чужденците се изразяват за него,като за копие на испанските и гръцките морски курорти.
Изискан и модерен Слънчев бряг впечатлява с природата,климата и многобройните възможности за развлечения,различни спортове и забавления.На този курорт се провеждат  великолепни фестивали и конкурси.Той се развива изключително динамично и е подходящ за морски и бизнес туризъм.На него са разположени  богат избор от ресторанти,клубове,дискотеки и заведения за всяка възраст и вкус.Това прави нощния му живот разнообразен и интензивен. Слънчев бряг е най-посещавания курорт на България,както сами може да се обедите.Изберете да изживеете незабравимата си ваканция на най-слънчевия бряг!
В непосредствена близост се намира също много красив курорт Какао Бийч. За да опишем неговата хубост трудно се намират думи. Невероятен с атрактивен плаж и известни нощни заведения.Тук живота постоянно кипи и забавлението е денонощно. Популярен в България и чужбина  Какао Бийч постоянно набира свой любители. Все по-трудно се намира нощувки в хотели в Какво Бийч, за това е хубаво да помислите по от рано за вашата почивка.

Най-известните диджеи гостуват тук всяка година и правят щастливи туристите с качествена музика и невероятно шоу. Гаранция за щури нощи и страхотно прекарване в компанията на хора,които ще се погрижат за вашето настроение.

Този комплекс се състой от много модерни и съвременни апартаменти със страхотна гледка към морската ивица.Те притежават пълно обзавеждане като: удобни легла,кухненски бокс с възможност за извършване на всякакви битови нужди,хладилник,климатик,телевизия,интернет,маса за гладене,кабина с душ и
В центъра се намира и известният аквапарк който привлича поглед от далеч.
Там малки и големи могат да се насладят на всички парзалки,басейни и игри на воля.
Избирайки тези два курорта правите най-правилния избор за Вас и децата Ви!

Източник: Presata.com