И заживяха заедно щастливо … дали?

Свалка за една вечер. Завършва с горещи страсти в Неговия апартамент. Той започва да се влюбва все повече в нея, да мисли непрекъснато за нея и е уверен, че трябва да се грижи за това момиче и да я накара да се чувства сигурна. Решават, че така или иначе ще споделят по-голямата част от деня си заедно и затова е по-разумно Тя да се премести да живее при Него. Минават няколко прекрасни месеца изпълнени с енергия и романтика. Цялата им връзка се променя – те започват да се държат един с друг като отдавна женена семейна двойка.

Сега, след като живее с момичето, Той няма нуждата да излиза по клубове. За Него клубовете са за свалки. За Нея, клубовете са за танцуване. И Тя започва да излиза по клубове без Него. Жените във връзката искат прекрасни вечери навън, романтика и емоционална връзка. Мъжете във връзката искат секс. Ако дадеш на жената само секс или на мъжът само прекрасни вечери навън и романтика, никой от двамата няма да бъде удовлетворен.  Не след дълго те започват да се раздалечават.

Той казва: „Тя излиза навън и се напива всяка вечер! Това ме подлудява!”

Тя казва: „Когато се срещнахме, той имаше планове и амбиции. Сега единственото, което прави е да се излежава в леглото си”.

Той казва: “Тя не спира да говори! Непрекъснато мрънка за нещо безсмислено”.

Тя казва: „Аз си губя времето всяка вечер, защото не искам да бъда в тази тъжна реалност”.

Той има нужда от по-пасивно момиче. Тя има нужда от по-активен мъж.

Той знаеше всичко за това как да накара едно момиче да си легне с него и нищо, за това как да я задържи до себе си и да я прави щастлива …

One thought on “И заживяха заедно щастливо … дали?

  1. Това се случва много често .. много жалко за мечтите и плановете.. :(

Comments are closed.