1.2 Интересни предложения за приятни почивни дни 2021

Интересни предложения за приятни почивни дни 2021

Караоке вечер. Всеки може да си избере репертоар по свой вкус и да се надпява. Можете също да импровизирате – все едно сте на сцената на шоуто „гласът на България”, давайки оценки за изпълненията.

Ръчно изработване на предмети. Изваждаме от шкафа пластилин, цветна хартия, пастели и др. Тези занимания  помагат за развитието на фината моторика и постоянството. Между другото, можете да комбинирате бизнес с удоволствие – направете ръчно изработен сапун с интересна форма у дома.

Не забравяйте, че вашият дом може да се превърне в мини-фитнес. За да се поддържате в добра форма, са достатъчни щанга, гири и постелка за йога.

Не се колебайте да се отправите към най-близкия стадион или спортно игрище! Бягане или приятелски мач с приятели и семейство ще ви развесели и ще ви накара да забравите за ежедневните проблеми.

Можете също така да се занимавате със спорт във вашия двор. Взимаме ракети, летящи дискове и организирате турнири по бадминтон и фризби!

Уикендът е чудесна възможност да покарате колело. 10-20 километра около града ще помогне за освобождаване на мозъка. Същото може да се каже и за ролковите кънки, но трябва да бъдете внимателни с тях: движете се, ако е възможно, в паркове, площади или специално оборудвани зони.

Туризъм. Всеки град има много интересни места. Можете да покажете на сина или дъщеря си най-красивите места в града, да разкажете за тях, да си спомните забавни истории от живота. Между другото би било хубаво самите възрастни първо да изучат историята на малката си родина, за да разкажат на децата си за това. Опитайте се да изключите мобилния си телефон при такава разходка и да се насладите на природата и да дишате дълбоко по време на неработните дни 2021.

Добре е да отидете на море в събота или неделя. Ако е на километри, плувен басейн или воден парк ще свършат работа. Плуването е добър начин да осигурите необходимите упражнения за мускулите, които обикновено не се използват в ежедневието. След плуването общият тонус значително ще се увеличи.