podarak-za-baba-i-dyado

Интересни предложения за подарък за дядо

Когато става въпрос за подаръци за баба и дядо, обикновено наблягаме на баба. Дядото обаче не е по-малко важен, или пък по-малко обичан. Дядовците също обичат и заслужават уникални подаръци. Дали ще е за кръгла годишнина, пенсиониране, рожден ден, коледен подарък, или просто така, дядовците имат куп поводи за да получат подарък.

Перфектният подарък за дядо, ще е може би този, който е свързан с неговото хоби и любимо занимание. Ако той е запален риболовец, то една дървена табела с гравирани рибки и надпис – „Риболовец номер едно”, ще бъде забавен и харесан подарък. Разбира се, допълнителни въдици и такъми, никога не са излишни и това може да бъде идея за подарък на дядо. Като се има предвид, че дядо е „титла”, която се дава не само с напредване на възрастта, но и с придобиването му с внук, или внуци, можете да помислите и за подарък, съдържащ в себе си снимки на внуците. И тъй като Вашият дядо е много обичан, няма да Ви предлагаме просто рамка със снимки.

Дърворезба по снимка на внуците, изработена по поръчка, специално за него, ще бъде наистина незабравим и ценен подарък. Какво по-хубаво от това, подаръкът Ви да бъде закачен на стената и винаги да напомня за любими хора. Ако пък дядото е любител на спорта, а пък живее на село, или в малък град, можете да му подарите билети за голямо спортно събитие от любимият му спорт. Има и много дядовци, които са запалени винари. Дървена стойка за бутилки, или пък типична дърворезба с грозд, също може да бъде идея за подарък. Ако пък е толкова запален винар, че си има и подходящо място за дегустация, или домашна механа, то задължително трябва да помислите за дървена табела, примерно: Механата на дядо Страхил. Не само, че ще бъде уникален подарък, но и ще покажете, че много цените интересите му и сте направили подарък по поръчка, специално за него.

Източник: https://unikati.bg/