first dates

Интересни идеи за среща

Когато планирате една среща опитайте се да промените рутината. Излезте от обичайната покана на кафе, на вечеря или на кино. Добре планираната, интересна и вълнуваща среща може да се превърне в незабравима среща и да увеличи шансовете ви за още много такива. Някои по-интересни идеи за срещи:

Готварски клас

Защо не още на първата среща да не откриете изкуството на готвене? Можете да научите нови и вкусни рецепти за готвене, както и какво обичате и двамата. Да планирате ястията, които бихте си приготвили на следващата среща. Учейки се да готвите и двамата можете да се забавлявате, да правите грешки, без да се чувствате неудобно един от друг, дори на края да се храните взаимно с приготвената храна.

Прекарайте време на открито, сред природата

Насладете се на една разходка сред природата. Почти около всички градове има паркове, пътеки или приятни участъци за разходка. Бъдете изобретателни и заведете там половинката си. На разходка сред природата можете да се отпуснете, да наблюдавате хората и картините около вас. Толкова приятни гледки и прекарано време със сигурност ще доведат до интересен разговор между двамата.

Отидете на някое събитие

Посетете концерт или някое спортно събитие. Съчетайте интересите си и отидете на някое събитие. Това е хубава промяна пред гледането на филм в кино. Такава среща би улеснила до някаква степен необходимостта от опознаване и откриване на общи интереси. По време на събитието можете просто да се наслаждавате, че сте седнали един до друг и вниманието ви е насочено към нещо приятно. След като приключи и двамата можете да обсъдите прекрасно прекараното време на по една чашка.

Отидете на лекция

Внесете интелектуална нотка в срещата като заведете половинката си на интересна и за двама ви лекция. Този тип дейност ще ви позволи да дискутирате различни въпроси. Лекцията ще доведе до разговори дали сте съгласни или не с това, което водещият лекцията казва. Приятелски дебат може да спомогне за укрепване на разбирателство между двамата.

Отидете на пейнтбол

Една противоположно различна от предходното предложение идея за среща. Заведете партньорът на пейнтбол.”Опипайте” предварително почвата. Дали партньорът ви би се понравил на такъв вид дейност. Подгответе необходимата екипировка и се спуснете в това малко приключение. Една подобна игра може доста да отвори партньорите един към друг. Отпускащото, забавно и дори детско настроение би повлияло незабравимо върху срещата и върху участниците в нея.

One thought on “Интересни идеи за среща

Comments are closed.