Има ли значение размерът на гърдите?

Един от най-загадъчните феномени на вселенета е, че хетеросексуалните мъже са привлечени от женските гърди. На пръв поглед има малка логика в това. Мъжете са закърмени и изградени, благодарение на кръглите, млеко-произвеждащи подутини – гърдите на жената.

Необичайно, мъжете също имат гърди. И, въпреки че те са полезни толкова колкото снежната лопата в Сахара, мъжете имат и зърна. Така, защо тогава мъжете са толкова привлечени от женския вариант, който всъщност се различава много малко от собствената им анатомия?

Мъжете са привлечени от женските гърди, заради това, което те символизират. В тях има нещо уникално на женствеността – в женските гърди се крие суперженствеността им. Те са меки и приятни, съблазнителни, добре офорени. И са достатъчно различни от това, което мъжете имат, за да им вдъхнат мистериозност и еротика.

Що се отнася до размера, по-големите гърди са по-мистериозни и еротични. Някой търдят, че мъжете си падат по женските гърди, защото имат смътен спомен, когато са кърмили от женски гърди. Това според учените са пълни глупости. В женските гърди има нещо, което е емблемантично за всяка жена. Погледнете ги, зърнете красивият регион около женския гръден кош. Докоснете ги и все едно преминавате през вратите на рая. Не всички мъже си падат по големи гърди. Това е индивидуално. Известно е, че големите гърди са по-мистериозни и по-еротични. Това не е точно така. Много мъже са пленени от по-малък размер на гърдите. Не зависимо какъв размер са гърдите, те издават уникалността на една жена, точно това привлича един мъж. Да живеят размерите  на гърдите! Във всеки размер женски гърди се крие женствеността им.

 

One thought on “Има ли значение размерът на гърдите?

 1. “..млеко-произвеждащи подутини..”
  Започвам с това несериозно определение защото то е най-малкото обидно за женския пол..
  Аз съм мъж и очаквам извинение от автора за това.
  Не искам да се впускам в обяснения за първичните или вторичните полови белези..
  Който се интересува може да почерпи информация от интернет точка ком…
  Както и тза върдението, че в женските гърди “има нещо уникално на женствеността – в женските гърди се крие суперженствеността им”
  Ами разбира се нали са женски.. това заключение е..(да не бъда груб) нямам думи..

  Що се отнася до размера женските гърди смятам, че размерът има значение.
  Размерът на гърдите в отношение с телосложението на жената е важно условие за нейната привлекателност.
  Представете си едра жена с малки цици (не знам дали може да казвам цици.. модераторите да ме извинят).. или само “подутини”?
  А обратното – някоя вейка с огромни “бомби”
  На мен поне не ми звучи привлекателно (не забравяйте, че сега говорим само за циците, не за женската пхихика, не за женската сексуалност, или жената като цяло.. съсредоточете се върху гърдите и техния размер – това е темата)
  Разбира се всеки гледа от “неговата камбанария” .. своята гледна точка.
  Според мен, а и повечето мъже които познавам “пропорцията” има значение.
  Нека заместим “размерът” с “пропорциите” и тогава може би ще се съгласите с мен, че те-пропорциите имат значение за това дали ще харесаме “жената”.
  Така ли е?

Comments are closed.