Има ли възраст за… ЛЮБОВ

Аз съм много по малка от другите, които посещават блога и споделят мненията си в него, но просто не намирам отговори на въпросите си в тийн сайтовете – чувствам се прекалено зряла за тях.. На 17 съм и все още навлизам в тази лудница, която някои наричат живот…
Всички ме съдят за това че се държа като около 10 години по-голяма и най-вече заради това, че живея с приятела си.. Немога да разбера има ли значение възрастта щом този човек е променил мирогледа ми и представите ми за всичко, щом ме кара да живея по по-добър начин и ме прави щастлива всеки миг?
Той е на 23 и сме заедно от 6 месеца (живеем заедно от горе долу толкова) и всичко е чудесно няма нещо което да ме кара дори за миг да се съмнявам в каквото и да е.. той се грижи за мен по начин, за който всички момичета мечтаят и всичко е като във вълшебна приказка , ноо за семейството и приятелите ми това е “лапешко увлечение” та молбата ми към вас – по-големите е да ми кажете има ли  значение на колко години си за да обичаш… и грешка ли е да не се вслушвам в съветите на близки и приятели, а да се доверявам изцяло на сърцето си??

Валентина Христова

5 thoughts on “Има ли възраст за… ЛЮБОВ

  1. За любовта няма значение на колко години си за да я изпиташ , за всеки един идва по различно време и именно в това е нейното очарование.Едни хора остават до края на живота си с ученическата си любов, а при други не е така.Всички твои близки и приятели ти казват , че това е ,,лапешко увлечение” , защото има още много неща да видиш в този живот и чак тогава да прецениш.Най-важното е да се вслушаш в сърцето си , то ще ти покаже правилния път.

  2. Странна работа.. Изглежда всичко е наред, приятелят ти те обича, както и ти него. Грижи се за теб, и всичко е като сбъдната мечта, а твърдиш, че има проблем :?
    Семейството ти, щом ти е “разрешило” да живееш с него, явно все пак уважава твоята позиция, дори да ти казват, че са “детски истории”… А относно приятелите – щом твърдиш, че си надраснала годините си, трябва да си научила, че “приятел” понякога е равносилно на предател.. Т.е. твърде е вероятно да ти завиждат, хората са такива – гадни и заивстливи понякога.
    И все пак, не знам с кое отъждествяваш “преждевеременното” си порастване – за това, че живееш с гаджето си ли? :)

  3. Слушай сърцето и майка си :).Първото ще ти каже кое е правилно , второто кога и как да го постигнеш най-добре.Важно е да слушаш не да се съгласяваш :) И да искаш да си срещу течението, просто няма начин, съдбата ти те води на където си тръгнала.

  4. За Любовта времето и възрастта не съществуват. Любовта е над всичко това. Слушай и следвай сърцето си! Който истински обича никога не се съмнява и не се страхува. Любовта изключва страх съмнения. Любовта е спътник на смелите! Пожелавам ти много Любов и Светлина и Сила,да следваш сърцето си и ме4тите си.В никакъв случай не се страхувай. Желая ти щастие!

Comments are closed.