Изключителен ден за нас – кръщене

Тази година вече нямаме никакво време за отлагане и най-накрая трябва да направим кръщене на нашия син, който тази година навършва цели 6 години. Забавихме се много, тъй като човекът, който искаме да ни е кръстник живее във Франция и имаше семейни проблеми, които бяха свързани с това, че искаше да има деца, но за съжаление жена му правеше спонтанен аборт всеки път. За щастие от година те вече си имат също едно малко ангелче и ни потвърди, че тази година ще е на линия и може да стане кръстник, като поеме разходите по едно голямо и хубаво кръщене за нашия син.

Уговорихме се това да е през втората половина на август, тъй като повечето хора вече ще са се прибрали от лятна ваканция, а и времето е благоприятно за такова събитие. За нашето кръщене резервирахме един хубав ресторант, в близост до самата църква, която бяхме избрали. Да не забравяме, че тъй като ще имаме и много чуждестранни гости на нашето кръщене, хотелът, в който те трябва да бъдат настанени, е за предпочитане да се намира в непосредствена близост както до църквата, така и до ресторанта. Искрено се надяваме да им хареса и да се забавляваме всички заедно, празнувайки това велико събитие – кръщаването на нашия син.

Кръстникът ни увери, че той желае да поеме разноските по церемонията в църквата, както и тези за ресторанта. Естествено, като кръстник, той ще вземе и златен кръст за кръщелника си, както и нови бели дрехи, които да бъдат облечени след самото кръщене. От нас се изисква само да разпратим покани за това кръщене до гостите, както и ако желаем други екстра разходи, да поемем ние. В тях влизат например професионален фотограф, който по най-добър начин да увековечи това събитие, както и украса на църквата и ресторанта според случая.

Ние искаме това да бъде един изключителен ден в нашия живот, поради което ще направим всичко възможно да е като една приказка.