Знаци на изневяра

17032.jpg1. Промени в сексуално отношение

Различните хора реагират по различен начин в леглото, когато изневеряват: някои искат повече секс от техните партньори, когато поддържат връзка с друг/ а, но повечето намаляват честотата на сексуалните преживявания със своите партньори. Друг сексуален индикатор за изневяра е, ако вашият партньор внезапно смени движенията в леглото.

2. Ако партньорът ви е в отбранителна позиция

Понякога тези, които изневеряват изливат гнева си и обиди върху хората, които лъжат. Бъдете нащрек, когато вашият приятел или приятелка започне да спори с вас, или да ви обвинява за странното си поведение.

3. Укриване на държаниеcheating_husband.jpg

Чести телефонни разговори, укриване на сметки и разпечатки от кредитни карти, или бързо сменяне на това, което върши на компютъра, когато минавате покрай него, могат да бъдат знаци за изневяра.

4. Изненадващи подаръци

Вашият партньор може да се чувства много виновен/ на за това, че ви е измамил, дори и изневярата му да продължава. Поради това, някои хора използват цветя, шоколади или други подаръци, само за да се почувстват по-добре и сами да се онивинят в изневярата си.

5. Внезапно отсъствие от вкъщи

Ако вашият партньор е отказвал бизнес или други пътувания и изведнъж това се промени се появява причина за безпокойство. Същото се отнася и ако за дълъг период не можете да се свържете с мобилния телефон на партньора си или ако отсъстват безпричинно от работа, без това преди да се е случвало.

Имайте предвид, че нито един от тези признаци не са 100%-ова гаранция за изневяра. Въпреки това, ако няколко от тези знаци на изневяра присъстват в момента в отношенията ви може би е време да поговорите с партньора си, преди да се впуснете в крайни заключения или да направите драстични мерки.