Как да накарате половинката си да иска див секс?

sex_sex4.jpgМного мъже са ентусиазирани от идеята да имат страхотен и див секс, но се страхуват да представят идеята си на жената, с която имат стабилна връзка. Причината е проста – мъжете са свикнали да слушат как жените харесват романтичното правене на любов и малък знак на грубост може в един момент да развали удоволствието. Наистина дивият секс е за смели мъже и страстни с отворено отношение към секса жени. Може да имате див секс с жената, която обичате, ако знаете правилата за изживяване на наистина диво сексуално удоволствие.

1. Проучете вашите фантазии

Вие може да сте виждали див секс в сцените от порно филми, където секси жени се забавляват, когато партньорът им еякулира върху лицата им, от анален секс, или мръсни думи. Реалността е далеч по-различна от женските сексуални вкусове. Някой жени може да имат фантазии за „животински секс”, но се страхуват, че ако разкрият своите желания ще бъдат смятани за прекалено перверзни. Съсредоточете се върху нещата, които тя не смее да направи и я убедете, че с удоволствие ще удовлетворите нейните „най-луди”, „мръсни” и „перверзни” фантазии.

2. Комуникацията

Ако наистина искате вашата партньорка да е отворена положително към вашите сексуални желания е необходимо да подходите много внимателно и да говорите с нея. Може да споменете за сцена от порно филм и да й разкажете за вашето мнение по въпроса, но ще е още по-добре ако попитате приятелката си за нейните желания.

Въпроси като – „Защо мислиш мъжете харесват, когато партньорките им поглъщат?” или „Искаш ли да ме наричаш….”, са полезни, за да разберете нейното отношение и да научите за нейните предпочитания.

3. Първо покажете вашите чувства

Жените са възпрепядствани да покажат своите „животински” инстинкти, защото смятат, че грубите действия ще създаде лошо впечатление у техните партньори и ще покаже неуважение, следователно това означава липса на чувства. В този случай, трябва да има граница между секса и чувствата, трябва да й покажете, че секса няма да промени вашите чувства, дори ще затвърди вашата връзка. Поставете акцент върху нейните сексуални желания и й кажете, че ще бъде удоволствие само, ако и тя така го почувства.

4. Бъдете търпелив

Жените предпочитат да опитват нови неща, при условие, че имат голямо доверие на партньора си. Това може да отнеме малко време и търпение. Насилвайки нещата можете да разрушите вашата инициатива много бързо. Въведете нови елементи и разкрийте фантазиите си стъпка по стъпка.

5. Дайте й инициативата

Най-добрият начин да получите див секс е като следвате нейният собствен сценарии. Ако видите, че тя не харесва вашите експерименти или се чувства неудобно – по-добре спрете и опитайте по-внимателно следващия път. Подкрепете нейната инициатива и се съсредоточете върху нещата, които харесвате.

Обърнете внимание на детайлите, които тя е научила по-бързо, отколкото си представяте. Вие няма да сте този, които ще въведе нова идея следващия път.