Textile roll curtain window blind, stock photo

За какво са ни роло щорите

Този тип изделия спадат към групата твърди щори, които обикновено се поръчват от специализирани производители. Роло щорите нямат по-различен и труден дизайн, което ги прави лесни за управляване. Представляват плосък панел от предварително заздравена тъкан, навита около валяк с пружинен механизъм, който е монтиран в края му. Има и друг вид, които са като тези, но функционират чрез кабелна система като римските. Но навиващите се на руло изделия са се превърнали във вечно търсен избор за покриване на прозорците ни. Това е така, заради техните качества, които ще разгледаме.

Роло щорите са лесни за употреба, което потвърждава тяхната практичност. Те покриват без проблем целите прозорци и ограничават неприятната слънчева светлина. Навивайки се, тези изделия застават на руло в горния край на прозореца, придавайки наистина чист вид. Тези изделия са подходящи и за малките прозорци в банята или кухнята и се вписват идеално във вдлъбнатините им. Ако ги комбинирате със завеси, може създадената от вас визия да преобрази апартамента ви в един много луксозен дом. Много от магазините за декор продават готови такива артикули в широко разнообразие, предлагащо ви всякакви цветове и стилове. Принципно изключително рядко се случва да не харесате нищо от наличните видове от този тип, но винаги можете да поръчате такива по ваш вкус.


Роло щорите са достъпни
за всеки бюджет, което, заедно с високото им качество, лесно ги прави най-популярното решение срещу светлината. Преди се залагаше само на това максимум да се блокира светлината, но сега стиловете и дизайните са също много важна част, защото купувачите желаят освен ефективни изделия и такива, каквито се връзват с интериора. Изработката на роло щорите често е от сравнително прозрачни материали, за да не бъде напълно филтрирано слънчевото осветление. Така в помещението влиза малка част успокояваща светлина. Но има и вариант тези изделия тотално да затъмнят помещението, ако искате да се насладите на домашно кино или да презентирате проект на работното място.

Знаем колко е важно за вас да се отървете от неприятните слънчеви лъчи по естетически издържан начин. По тази причина имаме страхотно предложение, в чиито качества вече и вие се убедихте – закупете си роло щори.