За или против секса за една нощ?

Тези, които са опитвали този тип удоволствие често споделят, че “спортуването” не си е заслужавало. Истината е, че жените са много по-емоционално обвързани със ситуацията от мъжете. За жената рядко има граница между случайния секс без изисквания и този, при който има чувства. Доказано е, че жените влагат много повече емоции и лично отношение в секса, отколкото мъжете. Това е и основната причина, когато на другият ден мъжът спомене, че всичко остава “дотук”, дамите да се чувстват използвани, засегнати и пренебрегнати. Ако подхождате към някого, като към повдигач на самочувствие и удоволствие за една нощ, се постарайте да спазите първоначалните си изисквания. В противен случай най-често ще останете разочаровани от фантазиите си. Истината е, че най-често не се получава нищо от еднократния контакт. За дамите често няма и достатъчно удоволствие в секса.

Поведението, което тиражират героините от култовия сериал “Секса и града” всъщност е доста разочароващо на практика. На практика нещата не стоят по примамливия бляскав идеал от екрана. Неудовлетворението е най-често съпътстващ спомен от едно еднократно преживяване. Ако спите с някого за един път, се постарайте да не работите в един офис или това да не е най-добрият ви приятел, който изведнъж се е оказал “под ръка”. В първия случай ще създадете излишно напрежение в работната среда и няма начин накрая да не стане ясно на всички точно какво се е случило, а при втория случай рискувате да загубите прекрасно приятелство. Не е добра идея да избирате и гаджето на някоя приятелка, защото това ще има своите последици. Когато подхождате към някаква връзка е най-добре да имате предвид и заболяванията предавани по полов път. Използвайте презервативи и няма да имате неприятности. На някои момичета, честно да си кажем, им е писнало от дългите им връзки, докато други просто искат да върнат за нещо нa приятеля си. И в двата случая, дори и ако нямате сериозен партньор, покажете уважение към себе си и си спестете последиците и неудобствата. Нaй-често дамите споделят, че едно такова еднократно преживяване не е отговорило нa очакванията им и съвсем не им е донесло удоволствието, което са желали да получат. Ако имате желание и той е толкова неустоим, а вие сте сигурна, че точно това искате – направете го. Но винаги в такива ситуации взимайте предпазни мерки и оставете очакванията си за “после”.

Източник: www.skandalno.com

One thought on “За или против секса за една нощ?

  1. изобщо не съм съгласна с твърдението,че секса за една нощ не може да достави очакваното удоволствие…точно обратното…тръпката е голяма и висока доза адреналин…и всяка мацка,която прави нещо подобно е с ясната престава,че това е просто секс за една нощ и едва ли би се разочаровала,когато партньора не поиска друга среща,тел за връзка и пр…

Comments are closed.