Защо се проваляме в обаждането за среща

След като вземете телефонния й номер, колко лесно е за вас да вдигнете телефона и да направите „обаждането”, с което да я поканите да излезе с вас? Чувствате ли се нервни още докато набирате телефона? Започвате ли да си мислите какво ще кажете, как ще го кажете и как да се справите с нейния вероятен отказ? Случвало ли ви се е да й се обадите просто за да разберете, че тя е в коренно различно настроение от последния път? Сякаш там е била напълно различен човек? Ако набирате телефона и започвате да се чувствате изнервено, вече е твърде късно. Няма магическо лекарство, което да ви спаси в това положение. Кои са основните причини да се провалим в обаждането ни за среща:

Нямате други алтернативи.

Ако седите пред телефона само с един номер в ръката, или не сте излизали на среща дълго време, вие най-вероятно ще сте доста изнервени. Когато нямате други алтернативи, единствената възможност пред вас става много ценна. Вие си въобразявате, че ако се провалите, всичко е свършено.

Отдавате прекалено голяма важност на това момиче.

Ако сте открили момиче, което е едно на милион е разбираемо да отдавате голямо значение на отношенията ви с нея. Но ако не познавате момичето много добре, или дори не сте се срещали с нея още, вие си подготвяте сами разочарованието, ако и отдадете прекалено голяма важност.

Мислите си, че трябва да я впечатлите.

Това е огромна грешка. Повечето мъже подсъзнателно се държат и комуникират сякаш се опитват да впечатлят жената на техните мечти, дори когато просто се обаждат по телефона да поканят момиче на среща. Но замисляли ли сте се как момичето гледа на мъж, който прави всичко възможно да я впечатли? Тя си мисли, че има нещо гнило. Че може би този мъж има нещо да крие или че е прекалено несигурен. В нейните очи той е губещ.

Имате очаквания и се опитвате да познаете резултата.

Когато имате надежди и очаквания, тогава вие увеличавате риска си да се провалите. Също както това да бъдете отчаян може да разруши шансовете ви с жена, това да я харесате твърде много или прекалено бързо, може да ви направи грешки, когато я поканите на среща.