Женски филцови шапки

Женски филцови шапкиЕдин от най-популярните видове шапки е филцовата шапка. Тя е един от най-добрите начини да изглеждате модерно и се произвежда от вълна от овца, заек или бобър. В наши дни съществуват и филцови материи, които се изработват от синтетични влакна, както и комбинирани от животински, растителни и синтетични влакна. Тези шапки са гъвкави и удобни. Те не са само зимен аксесоар, но с многобройните видове, които се предлагат на пазара днес, има по една за всеки тоалет и за всеки сезон!

Ако сте с не много голям ръст, носете по-малки шапки, тъй като по-големите ще ви накарат да изглеждате даже по-ниски. Избягвайте тесни, тъй като те ще направят лицето ви да изглежда по-пълно. Има много елегантни начини да носите филцова шапка и ние ви предлагаме някои от тях в тази статия.

Филцовата шапка е класна, шикозна и подходяща еновременно за официални и ежедневни случаи. Всъщност тя може да е всичко, което искате да бъде. Нейната гъвкава периферия я прави много привлекателна. Можете да я огънете нагоре или надолу и да експериментирате по различен начин. Дръжте я ниско за загадъчен поглед или нагоре за приятелски и случайни срещи – изборът е ваш! Изберете от къса до широкопола шапка в зависимост от вашия комфорт и стил.

 

Облечете се стилно

Изберете класически, женствен стил – хубава рокля и оригинална шапка. Филцовата шапка веднага ще направи вашето облекло да изглежда по-елегантно и по-приятно. Прибавете към гардероба си такава шапка, за да създадете нетривиална визия, която да изразява творческата ви същност и виталната ви енергия.

 

Каубойски поглед

Носете филцова шапка с карирана риза, ако предпочитате каубойския стил. Комбинирайте шапката и ботушите си, за да направите визията си по-убедителна.

 

Небрежен вид

Филцовата шапка изглежда добре и с облеклото за ежедневни случаи. Носете я с подходящ шал, за да изглеждате непреднамерено шик. Тази комбинация ще направи визията ви сладка и очарователна.

 

Свеж летен изглед

Нищо не говори за лято повече от флорална къса рокля, пепеляво сиви обувки и стилна филцова шапка. Този поглед е изключително удобен и свеж.

 

Пролетен аутфит

Можете, също така, да комбинирате шапката си с горещ топ и шорти, за да изглеждате като рок звезда. Опитайте се да изберете цветовете си разумно. Ако носите твърде пъстри и колоритни дрехи, нека поне шапката ви да си подхожда с обувките или чантата.

 

Интелигентен външен вид

Независимо дали искате да се насладите на сексапилния вид на пътешественик или да ви държи топло в студа, филцовата шапка винаги ще бъде удобна. Например, бежовата шапка прекрасно балансира сакото в ярък цвят и ви кара да изглеждате едновременно интелигентно и горещо.