Добавете блясък на вашата коса

shiny.jpgФина и тънка коса

Потърсете шампоан, който съдържа екстракт от пшеница и полимери, като съставки. Те създават илюзията, че покриват с още един слой косата, така че тя изглежда по-гъста.

Научете се да използвате козметчен спрей за придаване на обем. Той придава достатъчно блясък, без да я изтощава.

Нормална коса

Използвайте шампоан, който съдържа копринени аминокиселини. Те придават мекота и възстановяват структурата на косата. Лецитинът възстановява текстурата на косата.

Геловете и пяната за коса ще придадат блясък на косата ви, без допълнителна тежест. Първо е необходимо да вземете от продуктите малко във вашите ръце. Втрийте ръцете си една в друга и тогава леко нанесете продукта на косата си.

Гъста и твърда коса

Най-добре може да постигнете блясък за този тип коса, ако използвате старомодните брилянтини. Те не само придават блясък, но и придават влажност на косата.

Ягодова маска за коса

Смачкайте осем ягоди с една лъжица майонеза. Масажирайте и нанесете върху измитата и влажна коса. Сложете върху главта си шапка за баня, след това топла хавлия. Измийте със шампоан в комбинация с балсам. Така тази сочна маска от богати на киселини плодове ще остави върху косата ви богат блясък.

One thought on “Добавете блясък на вашата коса

  1. Pingback: pligg.com

Comments are closed.