Спортни обувки

Дамски спортни обувки

Повечето дами предпочитат високите пред ниските обувки, дори когато става въпрос за по-спортен тип обувка, тъй като с тях изглеждат по-стройни. За да бъдат напълно удовлетворени всички вкусове, дизайнерите предлагат всевъзможни модели съвременни дамски спортни обувки. Те не само са удобни, но и изключително ефектни и красиви.Много от тях са досущ като произведение на изкуството. Изборът им е толкова огромен, че често се объркваме, дори когато знаем какво търсим.

Сред иновационните предложения едни модели са предназначени за спорт, други за ежедневието. Въпреки, че разнообразието от цветове и съчетания е ипри двата вида, те рязко се отличават, така че няма как да ги сбъркаме. Ежедневните дамски спортни обувки привличат погледите с множеството си декорации: камъчета, мъниста, капси, ресни и много други. Голяма част от тях имат скрита платформа, но с тях е изключително удобно да се ходи. Те правят фигурата да изглежда стройна, а краката по-слаби. Някои модели са толкова красиви, че могат дасе носят не само в ежедневието, но и на не толкова ангажиращо вечерно събитие или парти, тъй като идеално се съчетават със спортно- елегантно облекло.

Сред актуалните дамски спортни обувки са кецовете. Те са в крак с модните тенденции и незаменима част от уличната мода. Могат да се носят както с деним, така и с ежедневна рокля или пола.

За спортуващите дами се предлагат красиви дамски маратонки. Съвременните модели имат красив дизайн и осигуряват максимално удобство на краката. Ако държите на качеството, заложете на доказали се марки.

Има различни видове маратонки, предназначени за отделните спортове. Например, ако сте решили да играете тенис, трябва да изберете специален модел, който улеснява бързите и резки движения на стъпалата. За целта те са изрязани в областта на глезените и не ги покриват, докато маратонките, които са предназначени за баскетбол, са високи до глезените и целта им е да предпазват от нежелани контузии.