damska-chanta

Дамската чанта – необходим аксесоар, без който не може нито една дама

Всяко облекло се нуждае от правилно подбрани аксесоари. Дамската чанта е практика и ежедневие. Всяка уважаваща себе си дама ще погледне показаните на модния подиум модели дамски чанти.

Особено необходимо е това през есента не само, защото се сменя сезона ,но и защото всички тръгваме на работа след дългата отпуска. Заредени с нови сили и стремеж да покорим нови върхове ние ще се облечем в стилни дрехи и обновен гардероб. Това предполага и избор на нова дамска част, която е задължителна прибавка към облеклото. Нашата нова визия ще покаже стремежът към живот, промяна и нов стил. Всяка есен колекцията от дамски чанти е разнообразно и богато и от нас зависи каква чанта ще изберем.

Всеки тоалет изисква своята дамска чанта. Ако сте облечени с шарена есенна дамска рокля, то подходяща дамска кожена чанта за нея ще бъде изчистен дизайн без никакви добавени орнаменти, което ще придаде един страхотен контраст. А ако отивате на работа с официален костюм, особено подходящи са луксозните модели или пък дамските чанти тип куфарче.

Много е важно чантата да бъде добре структурирана. Да бъде плътна, с широка основа и с много отделения вътре, като в зависимост от облеклото се избира и съответния свят.Интересното за есенните чанти е и това, че те могат да бъдат украсени с геометрични фигури, особено когато имат по-голяма повърхност.

Много популярни през този сезон са чантите с трапецовидна форма. Широки в долната си част и стеснени нагоре. Голямата повърхност позволява да голямо разнообразие от решения. Някой от моделите имат малко добавени нови елементи – ципове, геометрични фигури, украси с пеперуди, красиви мотиви от животинския и растителен свят. Но има и модели с опростена декорация.

Най-различни в есенния сезон са цветовете. Много предпочитани са кожените модели в черно, кафяво или бяло, както и сини модели с трапецовидна форма. Интересното е, че тази есен се забелязват цветове на чанти с по-изчистена линия.

Източик: bulgaria24.com