Говорят ли мъжете за секс?

m.jpgМъжете не говорят за секс. Мъжете  говорят за трескане, помпане, изплющяване, резване или в краен случай, ако нещо се е разнежил – за ебане. Дори си нямаме наша дума за това богоугодно дело – или ползваме добросъседски и интернационални заемки, или се обръщаме към богатия сет от евфемизми.

 

В бъдеще време 

Мъжът  прекарва голяма част от времето си да обсъжда с приятелите си как ЩЕ изтреска някое сочно парче. А всъщност в повечето случаи се (само)задоволява с интимно изживяване пред телевизора към 1:10 часа. Но това е табу и за това не се говори.

Ловно-рибарската дружинка

Когато реши да говори за секс в минало време със същите приятели единствените послания са „Кой сега е Номер Еднооо?” и „Така я ебах, че си е ебало майката”. Използва основно многозначителни междуметия като Охооо, Ухааа и понякога Въх и Въй (в зависимост от географската си локация). Комбинира ги с многозначителен жесто-мимичен превод, който включва тарикатстко мърдане с вежди, нападателни чупки в кръста и цъкане с език. Едничкото внушение, лишено обаче от всякаква конкретика, е I am the king of the hill, top of the heap и т.н. 

Истински романс

Има, разбира се, и мъже, които прекарват доста жени през леглото си, но те не говорят много много за това. Най-вече, защото поредното завоевание не е за приказване.

Tete-a-tete

Дори с половинката си мъжът по добра традиция не навлиза в излишни дискусии за секса. По време на самия акт  обикновено има време колкото да  изпъшка триумфиращо „Свършвам”, „Свърших” или „аааргхмн”, след което губи внезапно интерес към темата. Половинката също не насърчава диалога, придържайки се към насажданата от най-ранна детска възраст моминска свенливост.

В заключение 

Говорят ли мъжете за секс? Ами, направо не е за разправяне…

2 thoughts on “Говорят ли мъжете за секс?

  1. Не съм съгласен! Да не сме в началото на 20-ти век? Няма подобно нещо, днес табутата по тези теми отпадат все повече и повече. Мъже и жени спокойно разговарят за секса и подобен просташко-разговорен език е широкоразпространен вече само в махленските училища сред тийнейджърите.

  2. Разкошно написана статия :)Смях се от сърце на точните попадения :) А на Георги бих отговорила, че не е нужно да приема статията лично :) Има много мъже, които са възпитани, некомпелксирани и не им е нужно да ползват този речник, да се хвалят и т.н. Но 90% от мъжете са такива, като описаните в статията и това е просто психология. Разкошна статия!

Comments are closed.