Five doors white.

Гладки интериорни врати

Първото впечатление от гладките интериорни врати може да бъде подвеждащо. Въпреки факта, че те изглеждат много обикновени, могат да са решение за оформяне дизайна на различни помещения.

Искате бяла врата – това е много лесно, елегантно и спокойно, изделието не е необходимо да бъде непременно бяло. Масивните гладки конструкции могат да бъдат направени допълнително бели, светло сиви, тъмно сиви и бежови цветови варианти, или вместо боядисано платно, изберете естествено дърво или фурнирно покритие.


Гладките интериорни врати
в предвид на своята непретенциозност практически са подходящи за всеки интериор. Като изберете подходяща външна повърхност, вие можете хармонично да я съчетаете с различни стилове на помещението.

Особено добре се ползват тези конструкции в помещения с достатъчно свободно пространство. Например, може да се избере класически вариант с вертикален фурнир, или ако предпочитате с хоризонтален.

Благодарение на правилно избраното платно, гладката конструкция може да послужи за прекрасен елемент, обединяващ пространството.

Най-обикновени са гладките интериорни врати. Под гладката повърхност може да се скрият много изненади. Дълго време такива конструкции са били най-икономичните варианти, защото са се запълвали с картон тип пчелна пита.

Има още един вариант на тези конструкции – масивните, които визуално не се различават, но те са много трайни и с много добра звукоизолация.

Предимство на гладките изделия е, че има възможността сами да проявите творчество и да направите от такова изделие предмет на красотата.

Особено подходящи са за детски стаи, където върху тях може да бъде изрисуван любимия герой на малкия палавник.

Разбира се, такова изделие може да внесе уют във всяко ваше помещение, благодарение само на вашата фантазия.

Много често за предпочитане са точно изделия с гладка повърхност, върху които няма нанесена боя. Това е така, защото това дава възможност да се приспособи към всеки интериор в жилището.

В онлайн магазините без да губите време, може да откриете желаните от вас гладки интериорни врати. С или без цвят вие решавате в зависимост от конкретните нужди за вашия дизайн, така че да се включите в общия интериор на жилището.

Доказалите се производителите имат много доби дизайнери, които могат да ви дадат всякакви идеи за вашите гладки интериорни врати.

Разбира се, разнообразието им е голямо и това ви дава възможност да вихрите въображението си.