Връзка за една нощ или какво се случва след лятната авантюра

Разговор, приятелство, кафе, смях, целувка, секс…а после? Нищо. Какво се случва, когато просто не знаеш кое се е объркало?
Кога всичко стана толкова сложно? Нима наистина се нуждаем от всичките тези недомлъвки и игрички? Е, аз не ги искам, предполагам и вие. Просто желая да съм с някого без преструвки, без маски, без страх.
Какво искат жените? Често задаван и неразгадаем въпрос. Вероятно ще разберем, кой е построил пирамидите, преди да стигне до заключението кое е най-желаното за жените. Всъщност за всяка една от нас е относително и променливо на период от 10-15 минути. До момента, когато го срещнем. Него! Индивидът, който подкосява краката ни, разтупква сърцето ни и ни оставя без дъх. Обсебва мислите и чувствата ни, кара ни да следим всяка една негова стъпка, било в Skype и Facebook или докато сме на просто приятелска среща. Той се държи мило, забавен е, хубав, с чаровна усмивка, небрежно оформена коса и изпепеляващ поглед, в който ти се иска да се изгубиш.
Няколко срещи, среднощни разговори, прегръдки и невинни целувки, докато приятелката на въпросния индивид е извън града. Започваш да си мислиш :”Ей,може би аз съм по-добра!Може би иска мен.Може би той изпитва същото!”. Прекарвате невероятна нощ, след която ти си вече безнадеждно и упадъчно влюбена в Него. Но…на следващия ден той се прави, че нищо не се е случило. Вече ги няма двучасовите ви разговори. Отношенията ви са някак …охладнели. На по-следващия ден той те извежда с приятелите си. Ти си мислиш, че това значи много, но истината е, че той просто иска да те „покаже”, за да може неговата банда да оцени трофея. Дълбоко в себе си знаеш истината, но сърцето ти отказва да я приеме. Не искаш да си признаеш, че си просто поредната, играчката. Момичето за една вечер.
Ала на третия, четвъртия или петия ден истината ти се набива в очите болезнено, като слънчевата светлина след тежка вечер с неограничен брой коктейли „Мохито”. Благодарение на социалните мрежи виждаш в профила му :”Обичам те,мило!”, ”Липсваш ми <3” или някоя друга сладникава фраза, която обаче въобще не се отнася до твоята особа, а до нея. Дъхът ти спира, кръвта ти замръзва. Хиляди мисли трескаво профучават през главата ти. Неговите думи, погледът му, онази нощ…За части от секундата всичко започва да придобива смисъл и пъзелът се нарежда. Ти си била просто играчка. Забавление, докато неговото „пиле” е на друга територия. Той спира да ти пише, да се обажда, все едно никога не сте се познавали и нищо не се е случвало. А на теб ти остава само да лекуваш разбитото си сърце и споменът за хотелската стая, чашите с шампанско, ароматът на парфюмът му по кожата ти и преживяването на един забранен греховен миг. И се опитай да го превърнеш в красив спомен, вместо в болезнено изживяване. А за това ще ти помогнат верни приятелки, коктейли и…друг мъж,естествено ;)

Благодарим, за предоставената статия на Елина Димитрова, гост-автор в списанието за мъжа и жената – Тя и Той