Барокамера – кислород в козметиката

Лечебният кислород помага в медицината и спорта, полезен е и в козметиката. Принципът на работа на барокамерата е съвсем опростен. Пациентът се намира в свободно положение, вдишвайки кислород. По време на сеанса може даже да се заспи. Потапяне или полет – именно това преживява човек по време на процедурата.

Барокамерата е полезна в козметиката. Тя оказва положително влияние на женската красота и младост. Сред полезното въздействие е подобрение работата на ендокринната и нервна системи, намаляване на умората, ускоряване регенерацията на кожата.

На такова устройство като барокамерата цената не е висока за салон на красотата – ще се получат много по-големи резултати в работата.

След курса на кислородната терапия състоянието на кожата се подобрява –подмладена и почистена, става нежна. Ще се радвате на красиви и здрави коси и нокти.

Кислородната камера ще ви избави от умората. Представете си, че вие често сте в командировка. След многото пътувания е достатъчно да прекарате малко време в това чудно устройство, за да възстановите силите си. Пациентите разказват, че след сеанса се чувстват като в гора, където цари чист и свеж въздух.

Оборудването има много възможности. Барокамерата е способна да стимулира зарастването на раните, благодарение на усилената вътреклетъчна регенерация. По нейните сили е да завиши действието на някои фармацевтични препарати.

Отбелязано е и тонизиращо въздействие на организма, подобряване на общото самочувствие при преумора или стрес. Специалистите в козметиката отбелязват подмладяване на кожата.

Барокамерата обхваща все нови сфери. Много хора все още асоциират тази дума само с тясно специализирано лечение. Но това лечение е показано на мнозина.

Първите кислородни камери са създадени за реанимация. Сега, когато апаратите са усъвършенствани, те са приложими в много други области.

Според мнението на специалистите, на ръка разстояние е момента, когато ще се появят салони за баротерапия. Реализацията на тази идея ще доведе до намаляване на заболяванията, до подобряване самочувствието на хората. Кислородната терапия набира популярност.

Посещението в кислородната камера се харесва на пациентите те отбелязват подобрение на самочувствие и тонус, чувстват се като след отпуск, прекаран сред красотите на природата. И, както казват самите те, жалко, че са малко сеансите. Както и отпускът никога не стига.

Сеансите в кислородната камера са за предпочитани, стига да няма ограничения.