Как да избираме поли големи размери

Жените със закръглени форми често се опитват да скрият своята пищност с панталони или широки гащеризони. Това е съвсем неправилно, защото не е необходимо някои извивки да се скрият, а умело да се представят. Преди всичко жената трябва да си остава такава, а това означава да си избере елегантно женствено облекло. Първото, за което се сещаме е пола. Да, пола ( и не една) да има в гардероба на всяка жена. Тя е хубава с това, че за разлика от роклята може да се комбинира с различни блузи, туники, ризи, и по такъв начин жената да е различна, но винаги красива. Как правилно да изберем поли големи размери, така че винаги да изглеждаме привлекателни и стилни?

Жени с нестандартни фигури лесно избират дрехи, ако помнят важното правило: модела трябва да уравновесява силуета, а това означава да добавя обем, където е значително по-малко и визуално да намалява тези места, които са причина за дисхармонията.

При избора на поли големи размери модела трябва да е съобразен с фигурата. Крушовидната форма изисква да се подсили горната част, тип „ябълка”да се стреми да подчертае талията, правоъгълния силует трябва да изглежда по-женствен, а „пясъчния часовник” може да се счита за идеален, което трябва да се подчертае.

Да разгледаме няколко модела поли големи размери, които отлично се вписват в гардероба на жени с апетитни форми:

– Пола-молив. Най-популярния модел пола, която отлично се допълва със съответната блузка и е подходяща за много официални събития. Особеност на този модел е, че леко обгръща силуета, подчертавайки закръгленостите, но не заостря вниманието на несъвършенствата на фигурата. Чудесно изглежда такава пола с висока талия. Ако имате какво да криете в областта на корема, може успешно да я допълните със сако или жилетка. В противен случай подхожда и вталена блуза или пуловер.

– Пола-лале. Това е оригинален модел, предаващ съблазнителност на формите. Тази пола също може умело да се съчетае с нещо връхно, което не трябва да прикрива „лалето”.

Като избирате поли големи размери, трябва да обърнете внимание на тъканта, от която са направени. Оптимален вариант – плътна материя, която ще запази формата. Подхождат и тъкани, които се разтягат.
Откажете се от поли от блестящ материал, защото той визуално увеличава обема.

Ако харесвате рисунки на дрехите си, купувайте поли със средни или големи щампи. Подходящи са цветя, графика, във вертикална лента. Помнете, че съчетанието най-добре да е цялостно – от върха. Ограничения при избора на цвета при едноцветните поли големи размери не може да има, ако вие не сте си поставили сами.

С правилно подбраната пола, добавените аксесоари, стилните обувки вие ще бъдете винаги на висота.