plochki-za-malka-bania

Как да изберем размера на плочките за малки бани и тоалетни

Когато разполагате  с  малки пространства, най-добре е да използвате белия цвят. Резултатът обаче може да бъде монотонна и неоригинална студена стая. Въпреки че, ако желаете, можете да придадете топлина на стаята, като добавите провинциални елементи или елементи, които връщат природата, като растения и дървени или каменни аксесоари.

Ако искате вашата малка баня да бъде любимото ви място за почивка, презареждане и да бъдете с вас, можете също да изберете неутрална цветова палитра и да добавите дълбочина и контраст с тонални цветове и текстури.

Ако искате да рискувате малко повече и да подобрите декорацията на вашата баня, заложете на комбинацията от черно и бяло, аквазелени, синкави тонове и фини сиви или каменни тонове. Тези цветове могат да добавят много в малка баня.

Не се страхувайте от тъмните тонове, когато се използват ефективно, те могат да добавят дълбочина към малка баня.

Как да комбинирате плочки за тоалетни и малки бани?

Умен трик, който често се използва при декорирането на малки бани, е да поставите плочки в диагонални шарки. Този начин на поставяне на плочки в малки бани измамва окото, привличайки погледа към най-дългата част на банята и създавайки усещането, че виждате по-голямо пространство.

Заложете на черно-бялата комбинация, за да създадете елегантна и изискана малка баня. Можете да поставите черни плочки с форма на шестоъгълник на пода и класически плочки на метрото, за да покриете долната част на стените.

Друга алтернатива е да поставите плочките, като ги свържете като тухли. Тази опция изглежда страхотно на плочките на метрото.

Защо да изберете бели плочки за малки бани?

Изборът на бели плочки за модерни малки бани е сигурен залог. Вашата баня ще изглежда добре и те ще осигурят визуална амплитуда и осветление. Ако все пак изберете тази опция, поиграйте с бялото в различни текстури и материали и украсете с естествени елементи като дърво и камък.