Дамски якета с ресни – все още на мода, но с какво да ги носим?

Дамски якета с ресниРесните като декор в облеклото при  жените бяха много модерни през изминалия сезон. Според последните ни проучвания в областта на модата стана ясно, че те съвсем няма да си отидат, а напротив – продължават да бъдат основен акцент в различни дамски дрехи, в това число и зимните и есенни дамски якета. Те ще са актуални и през идния пролетно-летен сезон. Затова и ние решихме да ви дадем няколко добри идеи за съчетания с дамски якета с ресни…

  1. Бохо шик рокля

Тя е изработена от органична материя и почти винаги има дантела. Обикновено, става въпрос за светла материя, комбинирана приятно със земните тонове по кожените или велурени дамски якета на ресни. Естествено, става въпрос за кафяви или цвят капучино дамски якета.

  1. С черен сет

Без значение дали ще предпочетете черен топ от памук и черна пола с висока талия до коленете или дънки тип молив с черен потник с любимата ви банда в черно, за тях е много подходящо дамско яке с ресни както от кожа, така и от велур. Категорично обаче търсим  ретро модел дамски якета, може дори да е оувърсайз.

  1. С деним

Нашият съвет е да не рискувате, ако не сте особено добри в комбинациите между стилове и цветове и да заложите на стандартното съчетание между дамско яке на ресни от кожа с обикновени бойфренд дънки в синьо. Можете обаче и да импровизирате, като замените последните с миди пола, а защо не и гащеризон, под който да сложите къс топ, потник или късо бюстие с прелюдия към секси домакинята, готова да се заеме дори с мъжката работа вкъщи!