modnisaveti

Всяка обвързана жена трябва да прочете тези модни съвети

modnisaveti  Съществува неписано правило, че веднъж обвързала се от по-дълго време жена с даден мъж, тя започва да се отпуска. Имаме на предвид, че вече обръща внимание по-малко внимание на облеклото си, спира да се интересува от мода и дори най-лошото – не я интересуват дрехи и обувки вече така, както преди са я интересували. Това е синдром и по-конкретно, капан, в който изпадат поне половината от обвързаните жени. Но последствията му винаги са неприятни и дори фатални. Мъжете у дома започват да ги възприемат само като прислужници или майки, защото те са нон-стоп по клин и широка тениска. Така и състаряването идва по-бързо, а за мнението на останалите хора няма дори какво да говорим. В тази връзка, молим всички обвързани жени да поостанат с нас и да обърнат специално внимание на следващите модни съвети, предназначени именно за тях:

 Не се отказвайте от високите токчета
Маратонките може да са ви любими, защото с тях ставате бързи и успявате да свършите всичко, но високите обувки ви придават елегантност и харизма, а от тях има нужда всяка жена в крайна сметка.

 За секси бельо няма възраст и статус…
Ако държите на своите домашни дрехи, с които половинката ви вижда всеки ден, но не и със секси офис облеклото, с което излизате преди него за работа, обличайте под тях секси бельо. То ще съхрани апетита на мъжа до вас, а освен това и ще съхрани и вашето женско самочувствие. В един момент дори ще ви мотивира да тренирате, та да си възвърнете старата фигура и перфектни форми.

Продължавайте да включвате шопинга в списъка с любимите си хобита
Кой е казал, че щом сте обвързана, вече няма нужда да си купувате дрехи? И кой твърди, че майчинството ви отнема правото да следите модата и да обновявате гардероба си с нещо ново от време на време? Няма такива неща! Свободни сте да бъдете красиви по всяко време!

Източник: http://mes.bg