online-zaem

Вземете заем чрез интернет

online-zaem  Банките предлагат все повече и повече нови техники, които ви позволяват да получавате техните услуги бързо и без документи. Интернет лесно може да ви помогне за това. Това се отнася изцяло за кредитирането. Вземането на заем чрез интернет се превърна в нормална практика близките няколко години, която спестява време на кредитополучателя. Но как да го направите правилно и какво да търсите при проектирането?

Какво е заем през интернет?

Заем в Интернет предоставя на всеки клиент, да получава пари назаем с минимум документи и без да посещава офиса на кредитна институция.

Всичко, което вие нужно е:

  • компютър, телефон или таблет с достъп до Интернет;
  • паспорт;

Основното предимство е скоростта. Одобрението на заявлението става за няколко минути. Но за комфорта ще трябва да платите. Банката не губи време за задълбочен анализ на документите на кредитополучателя. Обикновено тя се ограничава до кредитна история, която въз основа на въведените в нея лични данни формира рейтинга на кредитополучателя.

Банката поема рискове и иска да компенсира евентуалните си загуби. Той прави това за сметка на краткосрочен и размер на заема, както и повишени лихви.

Ако искате да вземете заем през Интернет, трябва да преминете през следните стъпки:

  1. Избор на кредитна институция.

По -удобно е да направите това на сайтове, които са събрали цялата съответна информация за условията на кредитиране и редовно я актуализират. В специален филтър задайте вашите параметри и проучете възможните предложения. Не забравяйте да обърнете внимание на рейтинга на избраната от вас банка. Той е представен на същия сайт.

  1. Попълване на онлайн заявлението.

Ще бъдете пренасочени към официалния уебсайт на избраната банка. Всички допълнителни действия, които ще извършите върху него. Заявлението има прост формуляр: лични данни с име, дата на раждане и телефонен номер, паспортни данни. Там трябва да посочите и условията (сума и срок), при които искате да получите пари по заем.

  1. Одобряване на заявлението и получаване на заем.

Банков служител може да ви се обади, за да изясни информацията. Процесът на вземане на решение обикновено отнема няколко минути. Договорът за заем по правило се доставя от куриер в удобно за вас време и място. След подписване на документите парите се превеждат по вашата карта или банкова сметка, по-рядко се дават в брой.

Източник: Empiriki – кредити и консултация